Slut på lovet.

Nu var lovet slut.

Har hänt så mycket sen sist jag skrev så jag vet knappt vart jag ska börja..

Madelenes syster från stockholm var här med sina ungar. Har varit barnvakt nästan varje dag. Igår var vi i stan HELA dagen och shoppade.. Jag köpte ett grått och ett rosa linne på cubus, ett grått o ett vitt linne på h&m och en svart jacka på h&m. Vårjacka såklart.. Köpte även SEX stycken kokböcker på bokrean.Eller den ena var med drinkar (smoothies och sånt, inte alkoholdrinkar). Mamma betalade förresten jackan. :) Madelene tycker att jag är bortskämd men det får man väl vara ibland?

Idag satt jag här hemma och åtfrukost medans Madde skulle till affären. Med sig hem hade hon smink till mig :) Parfym, läppglans, mascara och nagellack. Så gulligt. :) Hon träffade lilla pyret ute och lovde att vi skulle dit på fika så dit gick vi.. Jag följde med pyret ut med en hund och hon skulle springa vid vattnet så lilla pyret var blöt upp till rumpan när hon kom hem. (Hon HETER pyret och är 7 år)

Ikväll är det melodifestivalen. Är det sista delen innan andrachansen och finalen?

Om exakt 25 dagar fyller jag 18. Är det inte härligt?



Jag vill bli blond igen! Okej jag är inte så superduper blond här. Har massa utväxt men det får gå :)

Riktigt trött

Jag är trött på bloggen. Men kommer väl skirva lite ibland ändå. då och då..

Har lov nu i en vecka. Ska inte göra något specc så jag kommer väl inte skriva så mycket.

Usch.



Tallen kommer aldrig få göra sina behov på min toalett ;)

btw, det är jag på fotot.

Vi har inget liv



Finns noll och ingenting att göra så vi tar foto istället.

haha jag fick mvg plus för denna.

MMS

haha jag fick mvg plus för denna. En ko en elefant och en palm.


Jag och Tallen


En snösolig dag! Det är därför jag kisar. För solen.

Jag har inte så kort hår.. Jag tog väck det för det var i hel ansiktet typ ;)

Dumma Anna

Gud vad jag är dålig på att uppdateera! Får bättre mig..


...imorgon ;)

Lekte med Sabina..

...i photoshop och gjorde en löjligt ful bild. Hahahahahahaha. fina färger ellerhur? Och de där "jättesvåra" stjärnorna... Hahaha.





Jajaj vi har kul i alla fall..

Fotoooo

Slänger in ett foto på mig då sen igår..


Hemkommen

Nu kom jag precis hem från stan. Har varit och shoppat lite. Haha. Food only tyvärr.

Fotade loss i skolan med Tallen. Jag kanske lägger in några bilder imorgon om ni är riktigt snälla.

Ska rama in några av dem.

Här sitter jag med en jordgubb och

MMS

Här sitter jag med en jordgubb och banan smoothie och ser på letsdance


Hahaha, Sabina liksom!!!





sluta klaga.

jag har gjort smoothies idag. Denn

MMS

jag har gjort smoothies idag. Denna består av yoghurt utan socker, persika och vindruvor. Gjorde en annan förut med banan och kiwi. Blev Mums. Orkade inte ta fram mix på lånade en mixerstav.


VÄLDIGT bra på att förstöra bilder.


hahahahahahahahahahaha

Jag är ganska bra på att förstöra bilder.


Jag


Jag på en häst? :O

Jag har ridit idag. Var faktiskt läskigt. uppdaterar när jag kommer hem Är i skolan nu.

Steken är på spisen och gratängen i ugnen.

Tråk dag i skolan. Skrev därifrån men det ville visst inte komma fram. Tallen mådde skit i skolan så det var väl mindre kul då.. Fotade Sabina en jävla massa och photoshopade bilder och printade. Sen flummade vi som fan. Tallen asgarvade åt allt. Sprutade ut coca cola över hela bordet. Men det fick hon torka upp själv också ;)

Smakade avocade idag. smakade SKIT! Typ som lök och det hatar jag.

Ska kanske iväg sen och gå en lååång runda, men vi får se hur det blir med det. Orkar inte uppdatera mer.

min dag + film

Var ju i skolan och det har ni sett inlägg om. Sen gick jag hem till Tanja. Lilla Emilia var rädd för mig. Har inte träffat henne på typ två månader. :) Men sen släppte det och hon var helt besatt av mig. Vi spelade in en film som kommer här under. Och sen gick vi ut en runda. Träffade då Tallen och sabina. Gick hem och åt sen gick jag till Tallen. Fan vilken jävla flumdag. Sabina är fan inte klok. Jag och Tallen asgarvade hela tiden. Lyssnade på musik och spelade kort. trevligt..


Här är filmen. Det är emilia som fick lyssna på en grej som Tanja hade på mobilen så låtsas hon att det är hon som skrattar. Det kanske bara är jag och Tanja som har riktigt sjuk humor men visst är det skitkul? Hon gjorde det roligare innan vi spelade in men detta var också skitkul :)

Hur har er dag varit?

Anna som fotograf.

Okej hata mig inte nu. Det är första gången jag håller i en "proffskamera" och fotar. Men det blev väl okej eller? Här är Sabina modell och hunden Viktor.








Alla bilder är hlet i orginal förutom den första på viktor som vi la till en lietn bit på tassen och gjorde mer yta under honom.

Fick en kommentar att jag borde gå på foto istället för hotell och restaurang. Stolt ;)

vadå dålig fantasi? Jag har bild o

MMS

vadå dålig fantasi? Jag har bild och form i skolan. Läraren har inte koll på någonting. Alla skrev på ett papper vad vi ville göra sen har han genomgång med de som vill fota medans vi andra får sitta och glo så har sitter jag helt utan fantasi och ritar fult som fän


haha grannen i beck är för härlig.

MMS

haha grannen i beck är för härlig. Nu ska jag gå och sova. Skola imorgon. Bild och form i två veckor. Fy fan. Jag får aldrig det jag vill ha. Nu blir det mys i sängen.


Utmanaaad!

Utmanad Jag har blivit utmanad av blonditamedfotboja.se
Reglerna för utmaningen är:
 - Gå in i mappen ‘mina bilder'.
 - Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
- Utmana tre andra personer och länka till dem.

Här kommer min bild!




 Det blev en bild från fenomenalen :S:S Man ser ingenting.

Jag utmanar
goolan.blogg.se
sunbreakthrough.blogspot.com
neriksson.blogg.se


Förresten så har jag gjort så att jag slipper .blogg.se nu är min adress http://annamupp.se.nu
Jag har även skaffat en lite noob hemsida som är skitlöjlig men jag försöker i alla fall :) http://annanordin.se.nu

Massa oord :P

Wordle: Untitled

Gick in på någon sida och skrev in min bloggadress där de ord jag skriver mest kom upp. Det kan ju inte stämma eftersom jag endast skrivit "hitler-gruppkamrater" en gång i bloggen. Hmm, konstigt.


Sug ... melodifestivalen!!

Melodifestivalen sööög. Fattar inte vad som hände. Den där grejen som röstar från olika länder röstade säkert på henne för att de vill att sverige ska LOSA! Hur kunde hon annars gå vidare? Sjukt som fan ju.

När melodifestivalen äntligen var slut så såg vi brottskod försvunnen och myste lite med älsklingsvovarna. Sen åkte vi hem och gjorde fruktsallad och kollade på hsm3! Orkade bara se en liten stund..

Idag blir det slapp som varje söndag.. Någon som har några andra tips?


Här är mina älsklingar precis när vi skulle gå. De var påväg att springa till mig men jag sa åt dem att stanna så det är därför det ser ut som att de är på språng. HAHA.

haha vilken din bild. Vi åkte till

MMS

haha vilken din bild. Vi åkte till landet nu för att se melodifestivalen så jag struntar i fruktsalladen :) jag pussades precis med min älsklings trixie. Ska ner och mysa med henne sen igen. Vad gör ni då? Hur gör ni när ni kollar på melodifestivalen?


Shopaholic? Nono.

Vaknade runt tio idag och åkte till stan nästan direkt. Åkte till östercentrum där jag skulle köpa ett par skitsnygga skor men de fanns inte i min storlek idag heller. Skulle kolla på måndag sa dem. Sen åkte vi runt lite och jag köpte ansiktsmask och lite sånt. Tänkte köpa en parfym som luktade såååå gott också men jag tar det senare :) Hittade så snygga kläder och skor men jag struntae i det. de finns säkert kvar. :)

Hem och laga mat. Nästan nasigoreng eller hur det stavas. Ris med kyckling och räkor. Sen gjorde jag majsplättar också. Det blev riktigt mums. Tog en satans tid bara.

Nu längtar tills melodifestivalen börjar. Vet inte vad jag ska ha till men det blir antingen fruktsallad eller morötter med guacamole. Yumyum

Har lättsaltade nachochips också men jag kommer nog inte äta det. Räknar nog det som vanliga chips och det går fetbort!


här spenderar jag min dag i skolan

MMS

här spenderar jag min dag i skolan idag. Får inte behålla någonting. Det är så jävla jobbigt. Och de som är i köket med mig är idioter. Jag vill bara smälla till allihop men det kan jag ju inte. De senaste dagarna har blivit ett helvete tack vare dem. Tur att det är sista dagen idag och att jag mest är här inne på toaletten. Jag saknar Maud också. Hennes sista dag är idag sen slutar hon. Hon kommer till skolan om tjugo minuter. Men jag kommer väl inte få prata med henne ändå. Får knappt gå på toa. Jag skiter snart i detta. Det drar ner mig som fan.

 

som vanligt kommer mina mobilinlägg jävligt sent. Detta skrev jag klockan elva igår, fredag.


Idag firar jag!

Idag firar jag. Jag är så glad. Jag är så hiiiiiimla lycklig att jag äntligen slipper mina "Hitler-lärare" och mina "Hitler-gruppkamrater" Jag vet att Mr.H  var en väldigt hemsk man och eftersom jag inte levde på den tiden så tycker JAG att dessa människor är värre och det är just därför jag firar nu. Jag firar för att jag äntligen är fri. Jag slipper dem.  Jag kommer aldrig se dem i hela mitt liv! Förutom Johan och Peter och de är av den mildaste sorten. Johan är ingen Mr.H alls. Han är mest tyst och det är så jag tycker det ska vara.

Jag sörjer lite också. Idag var Mauds sista dag i skolan men vi ska ut och promenera en runda imorgon.

Efter skolan gick jag med Sabina och Tallen hem till Tallen. Vi satt och snackade lite skit och sedan kom Johan dit också. Vi satt och spelade kort. först sjuan som jag så fint kallar det medans andra lägger till hjärter i början. Sedan fick jag lära mig plump igen. Vet inte vem som vann för vi räknade inte ihop poängen men Sabina var en BIG loser i alla fall ;) Sen hem och käka kyckling och potatisgratäng. LÄTT potatis gratäng.

Nu firar jag med fruktsallad. Jag använde Physalis, äpple, banan, persika, kiwi, vindruvor och massa käärlek ;)

Har ni något tips på något annat gott men nyttigt? Snälla tipsa och inspirera mig!

ANNELIE "GOOLAN" vart är smoothie-dagen som du lovat mig? ;)


Kvällens räddning är fruktsallad och vatten! Mums.

Världens värsta dag.

Jobbade i skolan. Det var väl inte så jobbigt egentligen.. Men Jag blev helt slut. Kunde knappt tänka. Kommer typ inte ihåg nånting..  Efteråt skulle jag egentligen gå ut med Maud men det började snöa som SATAN!!

En tjej i min grupp som heter Angelica skulle vänta här i byn i ca 3 timmar i snön. Stackaren. Så vi gick till skoaffären. hon köpte en tröja och sen drog vi hem här och spelade guitar hero. Hon skulle träna hockey sen så jag följde henne dit. Hon har ju aldrig varit här typ så jag visade vägen. Anna med världens sämsta lokalsinne ska visa vägen. Haha. Knappt så jag hittade sj :)

Har faktiskt skickat massa inlägg från mobilen men de vill ju inte komma fram.. Kommer väl tusen inlägg sen. Jag är så trött i huvudet så jag orkar verkligen inte skriva mer. Uppdaterar kanske sen..

Nu blir det sveriges värsta förare och sedan ÅRETS KOCK!!!!!!!! woho :)

Det var tomt på Fenomenalen!

Drog till skolan och åt förut.. Träffade Sabina och Maria.. Vi lirade lite vid datorn.. sen SPRANG jag till bussen.. Köpte örhängen, toffs, hårband, alla<3dag present, ansiktsmask m.m...

Sedan hämtade Monica mig vid busstationen.. Vi drog till Märtas café och tog en räkmacka sen bar det till Fornsalen. Kollade runt lite först på massa gamla grejer sedan gick vi till fenomenalen som låg över.. Det var heeeelt tomt.. Vi kände oss väl lite dumma när vi inte fattade vissa saker men det var en tjej som fick visa oss. HAHA

Speglarna var ganska roliga. Man blev fet, kortbent och smaaaaaaaaal..






Förlåt mina älsklingar!

Förlåt mina älsklingsläsare. Jag har varit borta hela dagen. Berättar sedan med lite bilder och KANSKE film ;) Ska se vad jag känner för.. Ska kolla bloglovin sedan svara på kommentarer sen kommer det inlägg :)

Ledig dag, träffa monica.

Idag är vi lediga. Ska bara skicka ett mail till Peter med tips om vad vi kan göra på Mallorca. Ska se vad jag hittar. Sen ska jag nog till skolan och äta. Är vrålhungrig och det är lax där. Så mumsigt :) Senare runt fem ska jag till Fornsalen tror jag det hette med Monica. Men jag tänkte åka in lite tidigare och gå på stan en stund.  Se om det finns något fint att köpa nån gång.. Alltid samma kläder i tråkiga Visby.

Förövrigt så är jag grymt godissugen. Och det plågar mig att jag VET att Madde har några äckliga chips i en låda under bordet. Jag sträckte handen dit men när jag var halvvägs så tänkte jag "NEJ varför? Jag ska inte ta hur sugen jag än är" Nu är jag riktigt stolt över mig själv. Jag SKA hålla mig. Som mamma sa igår så är det svårt i 2 veckor ungefär så nu ska jag jävlar plågas!

No more candy. No more sugar.

Go go grönsaker med dip. GO GO!!

Det är det bloglovin är till för.

Usch jag blir lite smått irriterad på statistiken så jag har bestämt mig för att sluta kolla där helt nu. Jag ska bara fortsätta blogga precis som jag vill och kommentera andra bloggar och svara på kommentarer och helt strunta i hur statistiken ser ut :) När det är många en dag så blir jag jätteglad men när det då är mindre dagen efter så blir man lite tjurigare. Såhär ser det ut just nu..



Sen förstår jag inte hur statistiken kan visa så mycket när bara 16 har mig på bloglovin. :O Hur håller ni koll på mig alla ni andra? Är det itne jobbigt att skriva adressen varje gång? Bli medlemmar på BLOGLOVIN och lägg till mig där så är det lättare att hålla koll. :)

Nu ska jag kolla på ANNELIES filmtips som jag fick igår tror jag det var. Sen ska jag se om jag hittar dem och se på dem :)

Alla gäster har lämnat restaurangen och

MMS

Alla gäster har lämnat restaurangen och vi har fått äta maten. Det var Mumsigt. Nu ska vi bara städa köket och sen hoppas jag att jag kommer med den tidiga bussen. Har haft riktigt tråkigt idag. Hur har er dag varit?


nu är jag äntligen framme i skolan

MMS

nu är jag äntligen framme i skolan efter 2 timmars bussresa. Märkte också att jag glömt kockbyxorna hemma. Får se om jag får vara med ändå. Jag har ju rocken. Och förkläde. Håll tummarna för mig.


Ge mig kockbyxor nuuu!

Ringde mamma nyss och tiggde lite. Mina kockbyxor är helt krympta sen jag torkrumlade dem.. Eller skolan råkade göra det någon gång extra ;) Och de är sönder också :O Men mamma sa att hon kunde betala.. Eller jag frågade.. Om skolan har ngt "erbjudande" så köper jag där igenom men annars får jag ta kamouflage för det var billigast :) Men hemskt. För Peter har det. HAHA. Jag får i af stå ut med mmina små trasiga kockbyxor sålänge :P


Ååååh riktig maaat!

Åååh äntligen hemma och äntligen ätlig mat.. Istället för kräkmat. Var vrålhungrig men trött eftersom jag har jobbat hela dan i skolan.. Fick göra schnizel och typ kroketter.. Jag är så trött i benen så jag sitter bara. Sitter och sitter.. Ska se om det är något bra på tv. Annars får jag väl hitta någon film eller nåt..

Är det någon som har något filmtips?

Imorgon är det också restaurang i skolan. Är trött på skiten.. På Onsdag är vi "lediga" och på kvällen ska jag till stan med Monica. Tänkte åka in lite tidigare och shoppa. Köpa något fint till alla<3dag.

Vad kan man köpa till sin älskling på alla<3dag? Vad tänker ni köpa?

Somnar snart.


Har städat hela metodköket själv. Jobbig

MMS

Har städat hela metodköket själv. Jobbigt. De andra var i storköket. Hinner nog hem med första bussen idag. Lärarna peter och jöns har gått och gömt sig. Kommer de inte så går jag tror jag :)


Har städat hela metodköket själv. Jobbig

MMS

Har städat hela metodköket själv. Jobbigt. De andra var i storköket. Hinner nog hem med första bussen idag. Lärarna peter och jöns har gått och gömt sig. Kommer de inte så går jag tror jag :)


Usch vad äcklig mat vi får i klint

MMS

Usch vad äcklig mat vi får i klinte. Jag saknar min vanliga skola något så fruktansvärt. Och stackars jag skulle sluta helt med sötsaker och tänkte att det är inget problem med skolan eftersom vi gör typ bara mat. Så får jag hålla på med choklad hela dagen i olika former. Får försöka få i mig kräkmaten nu och fortsätta jobba. Uppdaterar när jag kommer hem. :)


Nu sover tindra och vi har fått li

MMS

Nu sover tindra och vi har fått lite lugn och ro. Jag och Madde latar oss och jennie diskar.


Mumsfilibaba

Nu sitter jag här och mumsar. Kollar på snillen snackar och väntar på beck. Mumsar på gurk och morots sticks.. Dippar i lightdip. Guud vad gott det är. Har lite brist på inlägg att läsa. Vill lägga till fler i bloglovin. Börjar bli ganska enformigt nu :) Har du något tips?

Vad mumsar du helst på?


Vinnaren är dragen!

Det ligger nog tusen inlägg och väntar. Helger går det visst inte skicka mmsinlägg. Sjuk.

Vinnaren i tävlingen är i alla fall utsedd och vi säger ett STORT grattis till Carro. En Goodiebag kommer ramla ner i hennes brevlåda om några dagar. Jag KANSKE avslöjar på bloggen vad den innehåller när jag vet att hon fått den men jag vet inte ännu :)

Vi har haft en bra helg i alla fall. Lite jobbigt har det varit med vissa grejer men det orkar jag inte gå in på nu. Tänkte se en film, duscha och sedan sussa. Sköönt att vara hemma. Ska packa upp också förresten. Har shoppat lite när vi var iväg := Kläder och saker till hemmet som redan är fullproppat :P

Jag uppdaterar kanske senade om ni är snälla :)

RSS 2.0