Förlåt mina Kära!

Förlåt mina kära men här är fullt upp och jag kommer inte ha möjlighet att dra en vinnare idag. Imorgon kommer det vara lugnare och jag LOVAR er att en vinnare kommer dras imorgon. Hoppas ni inte blir allt för sura på mig? Såg att jag har fått massa kommentarer så jag får svara på demsen ska jag passa Tindra som är ganska  tjurig :)


Sveriges värsta bilförare!


Detta är Sveriges värsta bilförare I vår är programmet Sveriges värsta bilförare tillbaka i TV4. Under ledning av Adam Alsing ska några av Sveriges sämsta bilförare klara av en mängd utmanande körtester – och den förare som varje vecka klarar testerna bäst får lämna programmet med hedern i behåll. Den förare som är sist kvar utnämns till Sveriges värsta bilförare. Adam Alsing leder tittarna och stöttar deltagarna genom nio program under våren. Men det är den hårda, rättvisa och kunniga juryn som varje vecka bestämmer vem av deltagarna som får glädjen att lämna Sveriges västa bilförare och vem som måste stanna kvar. Den förare som utvecklas mest, och som klarar av testerna bäst, lämnar programmet med hedern i behåll och till slut återstår bara en förare som tituleras Sveriges värsta bilförare. Sveriges värsta bilförare är varken en smickrande tävling att vinna eller en ärofylld titel att bära. I programmet medverkar några av de värsta tänkbara förarna i Sverige och tittarna bjuds på underhållande, men allt annat än prickfri, bilkörning. De tio utvalda förarna ska under programmet klara av en mängd olika utmanande körmoment som exempelvis fickparkering i brant backe, halkkörning eller att backa med husvagn. Linda Isaksson var programledare 2005 då Sveriges värsta bilförare visades för första gången i TV4. Programserien bygger på det brittiska formatet Britains Worst Driver som gjort stor succé i upphovslandet Storbritannien, men även i Danmark, Schweiz, Australien och Belgien har formatet varit framgångsrikt.


Jag tyckte att det var hemskt att kolla på. Jag kan inte i mitt liv förstå att de har fått körkort ens. Jag som endast tagit 2 lektioner i hela mitt liv tror faktiskt att jag är bättre på att köra en dem. Jag blir nästan förbannad av att kolla på det. Jag hade ALDRIG och jag menar verkligen ALDRIG satt mig i en bil med någon av dem som förare. Men det är ändå rätt underhållande att kolla på så jag kommer nog fortsätta kolla. Det gör mig så frustrerad att de skyller ifrån sig på andra för att de är så dåliga.

Nu ska jag nog gå och sova. Godnatt.

Lika som bär? :O

Jag följer en tjej på bloglovin som heter Rebecca och när jag kollade in hennes sida idag igen så la jag märke till att hon är jäkligt lik Gynning. Speciellt på en bild och den snodde jag. Frågade såklart först.


Ni har väl inte glömt tävlingen?

Inatt klockan 23.59 slutar tävlingen och jag borde då dra en vinnare men frågan är om jag hinner dra en vinnare imorgon bitti. Jennie fyller ju 30 år idag och jag ska till skolan sen åker vi till HemseCity direkt efter och jag har såklart med mig dator dit så jag tänkte fixa papper och penna på något sätt så jag kan lotta PÅ RIKTIGT! Inget fusk här inte som vissa kör med ;) Vill inte heller tänka på ett nummer för det ska inte spela någon roll på vilken plats man skrev..

För er som inte är med ännu så hittar ni tävlingen HÄR!!

eller på bilden



BTW så vinner Sverige handbollen nu. Det står 34-26 prick nu och det är 4 minuter kvar. Inte en chans att Serbien kommer ikapp! GO SVERIGE!

Denna dagen har bara varit dålig.

Igår hittade vi en död fågel på verandan IGEN. Förra gånger var det en koltrast och denna gången var det en grå eller nåt. Madde skrämde mig som fan och sa att det är ett dödsbud. JAG HATAR när hon säger så. Hon är helt seriös också.. Hon tror verkligen det.. Jag blir ju knäpp i huvudet ju..

Så igår när jag skulle gå o kissa så efter när jag spolade så skakade det till i golvet och lät jättekonstigt. Blev skitskraj och tänkte att nu kommer det.. budet.. Jag stod bara där med ögonen öppna sen SKREK jag som en dåre och sprang till sängen där Madde sov och bara HOPPADE på henne.. Sen släppte allt och jag bara skakade. Fy faan alltså!

I skolan idag skulle jag riva parmesan och då river jag upp hela knogen på tummen och det gör ju så oooont. Senare när jag ska ta plast så har vi ju inte sån förpackning som man har hemma utan vi har en större med metallpiggar som är sylvassa och gissa vad jag gör? river mig på långfinret på fingerspetsen.. det rann liksom..

Är det något tecken eller? Fyyyy :(

Nu ska jag laga mat och se handboll.. Börjar om 20 minuter. Heja Sverige!

Förresten jag ska bli blond igen.. Vad tror ni om det? svart vs blond?


okej jag ser väldigt sur ut på bilden med svart hår men visst är blondt finare?

Jag och johan gjorde en grönsaksso

MMS

Jag och johan gjorde en grönsakssoppa till förrätt. Hann inte ta bild på varmrätten tyvärr. Men det var en riskaka och bräseradkyckling och sås med jordnötter, bacon och rödvin. Blev gott faktiskt :)


Massa födelsedagar!!

Idag fyller JENNIE, JOSEFINE "Fiffi" och LENA år. GRATTIS TILL ER!! Extra grattis till JENNIE som fyller 30 år! Vi ska dit imorgon på fest. Men NYKTERT för vi ska vara barnvakt :) Så de är i lägenheten bredvid medans vi har "barnkalas" HAHA ;)

Ska bli skoj i alla fall. Vi träffas inte så ofta och lilla Tindra växer såååå snabbt. Jag tror hon är runt 7-8 månader nu? Jennie rätta mig!

Idag blir det kök i skolan. Ska göra en grönsakssoppa (puré) och bräserat kycklingbröst med grönsaksris. Vi hade begränsat med råvaror som vi fick använda så det får bli som det blir. Skulle ha minst tre färger i maten men hur kan de gå när ALLT vi fick änvända vad rött och vitt i princip? Och vitt är ju ingen färg enligt lilla petrapeter!

Får se om jag orkar en heldag idag. Har JÄVLIGT ont i magen. Jag FÅR bara orka det helt enkelt. Inte kul när skolan hotar med massa grejer på falska grunder. Trött på skiten nu. Kommer kanske ett mms inlägg senare om jag får någon fin bild på maten.

GISSA RASEN!

Är på väg hem. Har varit hos monica och sen möte. Berättar mer senare. Hur har er dag varit?
Den här sötnosen hälsade jag på idag.
Gissa vilken ras det är?

Om min dag.

Var ju som sagt hos Monica. Vi gick ut med hundarna jag hon och Siri. Fick låna skor av dem för det skulle vara jätte geggigt och så. Det var ju en "vattenpöl" som var som en sjö. Jag trodde jag skulle svimma när jag insåg att jag skulle få HOPPA över den. Men det gick bra i alla fall. Jag hade den lugnaste hunden i koppel, Monica den största och Siri den som drar mest. Sen åkte vi in till stan och åt på Tandoori tror jag det hette. Indisk buffé. Tallrikarna var asstora och jag tog lite grann men jag orkade INTE äta upp. Var proppmätt. Haha :D Sen fick jag lift ner till almedalen..

Satt där på almedalsbiblioteket i en timme och väntade. Läste lite :) Sen kollade jag ut genom fönstret och jag kunde fan svära på att det var Lovisa jag såg. Hennes beiga trench och hennes svart väska. Så jag slog ihop boken och sprang ut men där var ingen Lovisa. Fick ringa henne och då var hon fortfarande hemma. Helt sjukt jag trodde verkligen att det var hon. Sen kom Fredrik, Sabina och Mia så vi satte oss vid Peter som visst redan var där.

Vi fick veta att vi ska åka iväg till Mallorca 3-14 maj. Till Alcudia. Där har jag variiit :D År 2001 på Beachgarden. Mer info fick vi inte i princip. Bara att vi får frukost och mat och ska ha som läxa att leta upp vad vi vill göra. Vi har även bilar där nere som vi får använda när vi ska någonstans. Men endast lärare annars täcker inte försäkringen och det ville inte vissa i klassen fatta.

En kille frågade även "Men alltså.. om någon går in i mig på stranden får jag inte slå honom då?" Helt jävla sjuk. Det får man ju inte någonstans. Inte i Sverige, inte på Mallis inte nånstans. Han förstod inte heller att det är värre straff där. Att poliserna slår/skjuter först och frågar frågor sen. Han flinade bara. ALLA blev irriterade på honom.. Han sa till en kille "Du behöver inte racka ner på mig för att jag frågar om en punkt som jag tycker är viktig" Snacka om aatt bara vara ute efter att slås?

Vart har ni varit utomlands någonstans? Något speciellt fint ställe? TIPSA!


Är på väg hem. Har varit hos monic

MMS

Är på väg hem. Har varit hos monica och sen möte. Berättar mer senare. Hur har er dag varit?


Uppe med tuppen.. Nästan.

Jag är svintrött nu. Ställde klockan på halv åtta så jag inte skulle vara så stressad. Snoozade till 8 och nu kollar jag på drew carey. Monica ska hämta mig vid konsum 9.30 sen ska vi hem till henne. Vet inte vad vi ska göra direkt men det blir säkert skoj. Sen får jag åka med henne till stan och jag ska försöka hitta till Almedalen. Stackars mig ;) Men jag får väl springa ner för alla backarna och sen hittar jag nog. Får drömma mig tillbaka 4 år så hittar jag direkt. Det var på almedalen och tivolit i Visby som jag spenderade den mesta av min tid när jag var här för 4 år sen. Datorn på almedalen såklart ;) Håll tummarna för mig att vi inte ska åka till Mallorca fören EFTER jag fyller 18. Jag vill verkligen hinna fylla år först! SNÄLLAA!!! Nu blir det väl före bara för det. Då blir jag sur. Då vill jag inte följa med ;)

Nu hoppas jag bara på att Madde och Liselotte vill hämta mig i stan när vi är klara. För OKEJ jag hittar nog till Almedalen det är ju bara ner för alla backar.. Men upp hittar jag fan inte. Jag kommer ihåg när vi var på båtresa här.. För 4-5 år sen. Vi var på stora torget och kollade på någon teatergrejs på medeltidsveckan och jag tyckte det var så tråkigt så jag gick till båten.. Sen ringde mamma och frågade vart jag var för de skulle äta på Rosengården.. Jag lovar er!! Jag gick nog runt hela jävla murhelvete innan jag väl hittade fram.. Helt jävla sjukt ju.

Så är det att leva med dåligt lokalsinne. Vi hörs senare mina vänner!


Skavsår i öronen. Aj aj aj!

Jag tror att jag precis hörde något så hemskt illa. Det värsta jag hört i mitt liv. Det är inte så bra kan jag säga. Jag har hört mycket hemskt men detta var nog det värsta. Stackars mig! Nu ska jag sova. Godnatt. :*


ser ni skarvsåret i örat?

Nu är jag på väg från skolan. Tråk

MMS

Nu är jag på väg från skolan. Tråkigt med lång bussresa. Dagen har varit slapp. Suttit och lyssnat och smakat på konstiga smaker :) hur har er dag varit? Puss anna.

 

GRRRR!!! Nu är jag arg. Nu helt plötsligt så kom massa inlägg som jag skickat från mobilen. Som nån frågade "Kom du hem från skolan såhär sent?" NEJ det gjorde jag INTE ;););) Jag kom hem halv fyra idag. Inlägget skickade jag igår tror jag :) Och massa mms bilder från skorna. Haha. Men men. Nu har jag duschat i alla fall och nu kollar jag på bygglov. Jag vill också vara så duktig. Jaja, jag kan laga mat i alla fall ;);)

glöm inte att kolla i inlägget nedanför. Där kan du kommentera om du vill vara med i tävlingen. TÄVLA ALLIHOPA NU DÅÅÅÅ!! :)


Braaaaa Sverige. TÄVLING!!

Yeeees Sverige vann. Nu tänkte jag se på film, duscha och sedan gå och lägga mig. Jag  vet jag är jätte tråkig. Men vad gör man då?
tävlingen avslutas på Torsdag 23.59. Eftersom det andra inlägget är så långt bort så gör vi ett nytt här..

TÄVLING ALLTSÅ


Regler då!
Ta bilden och lägg in i ett nytt inlägg på din blogg.
Kommentera sedan detta inlägget.
Priset är en hemlig Goodiebag som jag avslöjar efter vinnaren fått den.
Om du ger ett tips eller flera på vad du vill vinna i nästa tävling så får du två lotter!

Lycka till!


Skoltrött.

Nu är jag riktigt trött på skolan. Igår orkade jag inte blogga eller nåt när jag kom hem. Var så himla trött på allt så jag gick och la mig runt 20.00. Upp tidigt som fan idag och åka till Klinte. Göra massa onödiga saker i sa 1-2 timmar. Slutade ungefär 11-12 missade bussen 12.20. Satt och väntade i en timme med en tjej som heter Monica som är i min grupp. Tog bussen till stan väntade där på mig buss i en timme och snackade med Emilia under tiden. Sen bussen hem. Och guuud vad jag mådde illa. När jag kom hem så gick jag och la mig. Mår ännu illa men var tvungen att titta på handbollen. Ser bra ut. 8-4.

Imorgon ska jag hem till Monica. Hon hämtar mig 9.30 och jag ska se hur det är hemma hos henne och kanske vara i stallet lite eller så. Hoppas det blir bra. Sen får jag åka med henne till stan när hon ska dit och jobba. Hon börjar runt 13 tror jag men jag ska ha möte med skolan kl 14 om resan till Mallorca. Hade tusen frågor till Peter.. Han svarade inte, stod bara och log och såg sådär dum ut som han alltid gör. Mötet ska vi ha på Almedalsbiblioteket. Ni vet Almedalen? Politikerveckan? Aja, fattar inte varför vi inte kan vara i skolan. Idiotiskt. Dessutom hittar jag inte dit (a) Får väl försöka ändå.

Och jag ber 30 ggr om ursäkt för min dåliga uppdatering men jag har bara inte orkat. Det syns på statistiken att det går neråt men nu bloggar jag igen så kom besökare, kom!


Och här spärrar vi upp ögonen minsann. Hårbandet är photoshop. Det är vitt egentligen.

Tester.

Du är
Kattkvinnan
66%
Robin
62%
Fantomen
53%
Spindelmannen
47%
Stålmannen
43%
Hulken
32%
Wolverine
24%
Batman
20%
Hellboy
15%
Du hade en tuff uppväxt
och är bra på att stjäla.
Samtidigt står du upp för utsatta
människor i din omgivning.

Ett test från testportalen.se




Du är en riktig fisk!



Du är en fisk. När du loggar på hugger hajarna som suttit och väntat. Det smartaste du kan göra är att aldrig mer logga in på ett pokerrum. Att spela poker är inget för dig!


Fler test från testportalen.se




Du är 8% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Ett emo test från testportalen.se


Skorna som jag köpte.

Här är då skornaag köpte. De är heltsvarta och "håliga" men det syns inte när man ser dom på riktigt. Spersköna.. fick extra klackar också så här ska vi slita klackar minsann ;)


Sängen ropar på mig. "Anna kom och sov här på mjuka, sköna mig!"

Jag är så fruktansvärt trött. Det är svårt att hänga med i handbollen som står lika nu och det är svårt att sitta och hoppa hoppas hoppas att Sverige vinner när man nästan somnar. När det är slut ska jag i alla fall gå och lägga mig och vila. Om jag vaknar innan jag ska till skolan så lägger jag upp bild på skorna. Eftersom mms-inlägget inte ville komma fram. SUCK!


Glöm inte bort tävlingen. Den är försvunnen från sidan men finns i arkivet. Vinnare dras på torsdag.

Du bloggnörd där ute! Hjälp mig!

Nu har jag försökt blogga med mobilen TRETTIOTUSEN gånger. Det vill ju inte komma fram. Jag fattar verkligen inte vad jag gör för fel. Jag HAR ställt in mitt nummer på inställningar, jag HAR skrivit BLOGG med stora bokstäver ibörjan av mmset och jag HAR skickat till rätt nummer. Är det något annat som fuckar eller?

Idag blev det ut på landet.

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Mitt internet cpar loss så mycket det bara går och jag blir på så dåligt humör och struntar hellre i datorn då. Det är därför jag är lite dålig att svara på era kommentarer också!

Vi var i stan igår och handlade mat. Jag fick även med mig ett par assnygga skor. Ska lägga upp bild imorgon tror jag. Det var super rea. Halva reapriset! Efter stan så gjorde vi lätt potatisgratäng och kött till som vi hade i ugnen med lite vatten, fons och morötter. Bättre än att steka :) Godare också. Let´s dance var dagens höjdpunkt! Bella åkte ut äntligen. Tyvärr så borde hon åkt ut tidigare för nu vörjade hon bli bätte. Nu ska bara carljan och hon gamla kärringen åka ut :PDet hade sett bättre ut om deras danspartners var äldre också.

Idag var vi ute på landet. jag hade nya kläder på mig så stackars trixie fick ont mysa med mig så mycket. Hon blev väldigt tjurig ochville hoppa på mig hela tiden. Haha. Köpte lite grejs till en nyttig efterrätt efter landet och tänkte göra det och ha filmkväll men jag orkade inte göra det så vi kollade på film ändå. Nu har precis körslaget varit ochjag har ingen aning om vem jag röstar på. Tänkte läsa lite på bloglovin för jag blev avbruten av intrernet förut när jag kollade.

GLÖM INTE TÄVLINGEN! Vinnaren dras på TORSDAG! Skrolla ner och var med vetja!

Skaldjuren i skolan.

De levde alltså. Helt seriöst. Killen jag skulle vara med var lika rädd som jag. Mena han försökte i alla fall. Han skulle ta av gummibanden från klorna på den envisa stora hummern som vi skulle lägga i kokande vatten. Vet inte hur många gånger han skrek och hoppas bak utan att fått av gummibandet. Haha. Men det blev bra tillslut.

Sen skulle vi ta av skägget från blåmusslorna. Som jag sa så levde dem. Jag var livrädd för att typ bli knipt av dem. Haha. Jag tog plasthandska och drog av skägget och sköljde dem.

Vi hade även RÅA räkor. Det betyder att de inte har blivit kokta. De räkorna med skal som finns i affären är kokta. De råa räkorna har väldigt låg hållbarhet och måste antingen kokas eller frysas ned direkt på båten när de blivit fiskade.

Pilgrimsmusslorna såg kaxiga ut och öppnade sig, stängde sig, öppnade sig och stängde sig. Usch. Nu kom jag på att jag inte såg när vi "dödade" dem. Men det köttet, eller muskeln, som man äter i musslan ser ut som en fiskbulle ungefär. Peter sa att det smakar ungefär som kyckling men jag smakade inte. Man steker en yta på dem så de blir varma.

Ostronen låg i en plastförpackning och jag trodde ju såklart så att de var döda men nej då. De levde såklart också. vi stack in kniven och "bände" upp skalet. Det är när skalet går sönder som de dör. och skar loss det slemmiga köttet i som badade i saltvatten. Sen drack man upp vattnet och tuggade i sig det slemmiga. Jag stod och velade väldigt länge. Jag tänkte att nu har jag verkligen en stor chans att få smaka på ostron. Det är ju en upplevelse. Man förstår inte det men det är det faktiskt. Men jag mådde illa sen blåmusslan så jag småsmakade lite på äckelvattnet och klippte av en bit av det slemmiga. Jag hade säkert kunna lära mig att äta det.. någongång..

På bilden nedan är det en pilgrimsmussla. Den är ungefär lika stor som en spretande hand. Jag tog med mig 4 delar hem. Alltså 2 stycken hela musslor. Tycker ni att det är fel att ha det? Är det samma sak som att bära päls? Jag är kluven till frågan. Jag tycker att päls är värre men jag vet inte varför.


Frågan alltså; är det fel att ha ett riktigt skal från en pilgrimsmussla?

Äsch, jag gör det sen!

Så brukar jag oftast säga när de är nånting jag ska göra. Som t.ex blogga. Måste ändra mig på sen punkten. Känner mig lite stressad. ska till stan om 40 minuter. Lång tid egentligen.

Pratade med skolsyrran idag. Vladmir. Han klämde på hela mitt ansikte och kollade i halsen. Hade en bakteriebeläggning i halsen sa han så jag fick springa till doktorn. hon skrev ut kortison nässpray som jag ska ta. Fick ta ett prov i näsan. Fy vad hemskt det var. En smal tops som de stoppade upp nästan till ögonen. Det var det värsta. Hon sa "det kan kännas som om du vill nysa" Det enda jag kände var att jag ville smälla till henne. Tårarna bara rann och rann. Ska ringa dit på måndag och få provresultatet..

I skolan var det skaldjur idag. Jag var positiv till det från början och när jag kom in där och såg maten var jag fortfarande positiv tills hummerjävlen började röra på sig. EN hummer som stod på en kartong. När alla elever kommit in så lyfte kocken på kartongen och då var det ännu fler som levde. Jag har mått illa HELA dagen. Fy. Vi har alltså hållt på med levande hummrar, levande kräftor, levande musslor (blåmusslor hjärtmusslor och pilgrimsmusslor) och levande ostron. Jag känner mig extremt äcklad.

Fortsätter i nytt inlägg.

Hejdå Sverige, Hej Kroatien!

Usch vad jag känner mig hemsk när jag skriver detta efter bara 19 minuter. Men nu är det byebye för Sverige. De har lett med något mål då och då men nu går det neråt. Kroatien kommer vinna matchen och jag är skitförbannad redan nu, innan det ens är avgjort. Men det är roligt med en "spännande" match i alla fall. Det är ganska lika. Nu står det 9-9. Finns det en chans för Sverige? Tror inte det. Men hoppas går ju. Heja heja. Kroatien kan få maginfluensa eller något. Alla i laget. Nu måste jag hänga med i matchen.

Kollar ni också på matchen? Hur tycker ni att Sverige har varit i andra matcherna?


Knäcke har blivit mitt liv.

Jag har alltid tyckt om knäckebröd. När jag var liten så tyckte jag endast om de ljusa med prick frön ni vet? Åt alltid ett sånt efter maten i skolan. När jag började på gymnasiet så hade vi inte dem, då hade vi några äckliga och falurågrut. Då åt jag rutgrejerna på mitt speciella sätt. Jag har alltid tvångstankar när det gäller mat. Äta på ett speciellt sätt. Så som alla gör med ballerina. Alla äter ju det olika. Och i princip alltid på samma sätt. Jag är lika dan med maten. Speciellt knäcke. Däremot tycker jag inte om falurågrut hemma. Det måste vara i skolan eller något sånt. Varför vet jag inte. Här hemma vill jag ha så tunna knäckebröd som möjligt.

En absolut favorit är flatbröd som jag endast hittat på konsum här i Slite. De är nästan lika tunna som smörgåsrån. Utan någonting på. Inte ens smör. I förrgår hittade jag ett paket i skafferiet som var nästan som flatbröden. Sen dess har jag bara ätit knäckebröd och yoggi. Yoggin är bara ca 100 kcal per portion. Knäckebrödet vet jag inte. Tänkte leta runt på wasa. Nu måste det rasa. Haha, okej det rimmet var inte roligt. Men seriöst, så som jag är aktiv i skolan och äta så "nyttigt" så borde det väl ändå gå neråt? Är även aktiv på fritiden med promenader. Alltså raska, inte till affären och tillbaka. Haha.

Är det någon som har några andra tips? Jag är öppen för förslag.


Småglinen är äldre än vad jag är.

Idag ringde Maud och väckte mig fem över nio. Varför fem minuter efter skolan börjat? JAg fattade inte hur mycket klockan var. Tror aldrig jag klätt på mig och sprungit så snabbt som imorse. Kommer fram och byter om och kommer på att jag ska till tandläkaren klockan 10. Fick byta om igen och springa till tandläkaren. Hon trycker och klämmer på mit tandkött hur länge som helst och jag vill bara smälta genom jorden och försvinna där ifrån. Sen ska hon ta foto. På tandköttet då. Röntgen. Och det ledde till att jag klöktes som satan. På bilden syntes ingenting i princip så hon skulle ta en ny. Jag biter av hela jävla plastpinnen så brickan landar långt bak på min tunga och mina kräkreflexer sätter igång och spökar. Fick en ny och hon såg att rötterna låg mot bihålorna och det var därför jag hade ont. Blir det inte bättre så måste jag kontakta läkare och få pencilin. Var hos tandläkaren i 40 minuter. Hon höll på och putsa ENDAST på höger sida där jag hade ont så halva min mun är renare än den andra. Störigt!!

Tillbaka i skolan får jag arbeta med den störigaste av de störigaste. Men jag kände att jag orkar inte bry mig om någonting och jag var inte riktigt vaken. Som förrätt skulle vi göra duva med någon kräm. Till varmrätt var det rådjurssadel med ÅH NU HAR JAG GLÖMT VAD DET HETER!! Det var i allafall pressad potatis som vi blandade med en öggula och mjöl, ungefär som när man gör kroppkakor och gjorde små bollar av det som vi kokte och sedan stekte. Vi brukar normalt sätt ha lunch vid elva men idag blev det vid ett istället ungefär. Och varför nu detta? Jo för att alla inkompetenta jävla idioter sprang runt och fjantade sig som jävla dårar och jag ville bara slänga ut allihop och fortsätta med allt själv.

Jag blev väldigt hungrig så precis som gårdagen så levde jag på knäckebröd hela dagen. Tog lite mat i matsalen sen men det var inte mycket. Smakade på rådjurssadeln men det mådde jag illa av. INte för att det var äckligt utan mer för att jag såg hur den blivit tillagad.. Jag vill inte äta kött som legat på en bänk full med massa disk och andra råvaror som inte borde komma i kontakt med varandra. Och de som tillagade den var inte särskillt rena om händerna. Min lärare trodde seriöst att jag tycker om falukorv mer. Men jag tog inte ens det. Åt lamm i matsalen och spela roll om det är äckligare. Jag  vill inte äta bakteriefylld mat.

Min klass är väldigt stökig och är inte noga med att diska undan efter hand. Men den klassen som jag var med idag. Jag har aldrig sett köket vara så stökigt. Det var stora högar med disk. De stod och klagade "Hallååå finns de ingen diiisk maskiiiiin?" För i helvete det är väl bara till o diska. Från halv två till kvart i tre stod två tjejer och en kille vid varsin diskho och diskade. Jag och ca 3 andra torkade och lämnade alla de rena sakerna där de skulle vara. Vi var alltså sju stycken sammanlagt som gjorde någonting. Ja, just det. De andra gjorde ju också grejer. De sprang runt och lekte, skrek och snärtade varandra med handdukar. Jag vet inte hur många gånger jag skrev "men för i helvete jobba nu så vi får gå hem någon jävla gång. Sluta tramsa" Tror ni de lyssnade? NEJ.. Tror ni lärarna var i närheter? NEJ! Lärarjävlarna satt i matsalen och drack kaffe medans7 stycken diskade och 6 stycken lekte och störde. Peter kom in en gång men han sa inte ett knyst att de skulle skärpa sig. Jävla idioti. Lite ordning måste det väl få vara?

Hade en "gästlärare" idag. Kock på Wallers. Kökschef tror jag till och med? Han var lite lärare till oss på måndagar förut och vet hur det är på skolan nu. Men det ska bli intressant att se imorgon när en kock från restaurangen bakfickan kommer till oss och ska göra skaldjursgrejer med oss. Jag hoppas verkligen att han inte tolererar en massa skit som idag.

Förlåt för det långa och klagofyllda inlägget men nu vart jag så förbannad och tvungen att skriva av mig. Jag lovar att det kommer ett lite gladare inlägg senare.

Vad har ni gjort idag då? Det måste varit trevligare än min dag i alla fall.

Made in sweden uppdelat?

Nu har det gått 10 minuter av made in sweden och jag tycker att det är väldigt uppdelat. Anders med kim och Andreas med Janet och Lajla lite överallt eller ingenstans. Det borde faktiskt vara så med. För det är nog det bästa. Men det var väl inte det som var meningen med programmet? Meningen var väl att  de tre skulle sammarbeta för att producera 2 skivor och 2 artister? För rörigt för oss vanliga dödliga kanske? Jag spelar in en skiva på två timmar jag med min mobil. Sen bränna och sen klart ;) Nej men skämt o sido. Jag tycker det går bra nu. Men jag såg reklamen. Det kommer bli MEGABRÅK! Spännande. ;)


spelberoende? king?

Nu är det nog meningen att jag ska bli spelberoende. Haha. Maria och Sabina tipsade mig om king. Så nu ska jag spela hela dagarna. Får väl försöka uppdatera lite här också ;) Haha. Klart jag kommer. Om någon annan speltönt är medlem där så heter jag annanordin så spela gärna med mig ;)

Vad har ni gjort idag?

Trött i skolan. Hemskt.

Somnade väldigt tidigt.. Imorse.. Sen fick man upp vis åtta och åka på möte.. Satt och gäspade hela tiden. Nu är jag i skolan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Måste verkligen tvätta mina kläder. Kockkkläderna. Ska göra vilt imorgon med jocke. Och skaldjur på fredag med någon annan kock. På måndag ska vi bara lata oss och smaka på allt som peter och jöns lagar till oss. Ska bli riktigt kul. Men man MÅSTE smaka på allt även om man inte tycker om det.. Men det ska bli intressant ändå..

Mötet gick skit bra i alla fall.

Nu ska jag surfa vidare. Uppdaterar senare :)

Mitt perfekta liv!

Kollade precis på my perfect life med Victoria Silvstedt. Jag tyckte inte det var någon höjdare direkt. Man fick inte se något intressant. Det var tråkigt helt enkelt. Jag vill se hur hennes privata liv är. Inte hur hon är utåt. Det ser vi ju redan. Någon som tyckte det var bra?

Nu är det repris på samantha who. Tänkte se det igen. Hängde inte med så mycket förra gången. Sen blir det sängen.

Ska på möte imorgon och sen till skolan och tvätta. Natti alla.


Jag tyckte inte att klänningen var någon höjdare. Den röda hon testade var mycket snyggare.

That girl is so dangerous, that girl is so bad girl.

Förlåt kära läsare för att jag inte har skrivit något på länge. Igår kände jag att jag var tvungen att ta tag i mitt liv och inte sitta uppe halva natten och komma till skolan med värsta påsarna under ögonen och gäspa hela tiden. Jag kollade på filmen klockan åtta på fyran. skitbra. Sen somnade jag som en sten. Först var det ju handboll. Jag och min stora käft. Trodde att deskulle förlora sen bara för det jag skrev i bloggen. Jag och mathilda satt och skrev "JAAAA" och "HELVETE" till varandra varje gång det blev mål. Haha. OCh Thilda i princip smälte när staffan var i bild. Jag däremot satt och var halvförbannad för att lövgren inte är med alls längre.

Gick upp klockan sex imorse. Ville bara dö. Fy vad hemskt med tidiga mornar. Kände mig skitgammal när jag satte mig och kollade på nyhetsmorgon tills jag skulle gå till bussen. Väl i skolan skulle vi göra högrev. Jag och en kille som heter Jonathan som jag aldrig träffat förut skulle ugnsteka den.

När köttet var i ugnen skulle vi göra paj. Det fanns färdig deg som de gjorde igår så jag och Jonathan gjorde en paj med champ, ost och skinka. Gjorde ränder på som vilken paj som helst. Då kommer en kille och säger "fan vad ni leker proffs då" då svarade jonathan "hon är redan proffs.. går du bageri eller?" JAg bara "nää hr.." Hahaha. Blev nöjd med pajen i af. Fick mycket beröm för den. Lärarna ska äta dem imorgon. Men utseendemässigt blev den bra i af.

FYI så hjälpte det inte att gå och lägga sig tidigt igår. Jag var tröttare än någonsin idag..

Fick äta spya till lunch. Både såg ut och smakade som det i alla fall.. Potatis som var HELT sönderkokt, fettig stekt falukorv och stuvade äckliga grönsaker. Tog ganska mycket för jag var hungrig och tänkte HÄLLA i mig det ändå. Det gick inte så bra. Tog några tuggor sen slängde jag det. Fy vad äckligt. Klintes matsal borde stängas! GO SLITE!

Sovmorgon imorgon!! Uppdaterar igen senare. Måste kolla bloglovin nu. Över 100 olästa.

glöm inte tävlingen!


Jag kunde inte röra händerna, jag bara stod där.

Var ute med Maud en runda. Kommer inte ihåg hur länge. Gick längs hela hamnen och upp. Sen följde jag med henne hem och fick låna en väckarklocka som hon inte använder. Fick även störa skit bra plåster. Fick sånt skoskav när vi var ute ocg gick. Såg ut som att en kniv grävt lite på hälen. Usch. När jag drock upp byxan lite så såg jag min tatuering. Jag blir alltid lika chockad för jag glömmer bort att jag har den ;) Sen gick jag till Ica. Köpte fraiche och så. Fick stå ute och vänta på Madde och Lise-lotte i 30 minuter. Händerna var som is. Fick sms och kunde inte ens svara för det var så kallt. Men de kom tillslut i alla fall..

Kommer ni ihåg att jag HATAR köttfärssås? och PASTA!! Usch. Men eftersom min idiotiska tand håller på så gjorde jag pasta bolognese. Lättuggat och bra. Madde tog en STOR tallrik med MYCKET mat. Jag tog en liten tallrik med lite mat. Det såg ganska rolig ut. Det blev ganska gott i alla fall..

Tur att jag slog på TVn vid sex och att det var dåligt på sexan. Slog på fyran istället och blev påmind om att det var handboll. Sverige - Spanien för er som inte håller koll. INGEN trodde att Sverige skulle klå Spnien. Okej, det är inte klart än men faaaan vad bra sverige är. De ligger på topp och leder. Riktigt bra spelat. Nu är det halvlek och jag passar på att blogga.

Är det någon som har sett komisarie lynley eller vad den heter? Som man kan köpa med expressen. Jag fick den första sen köpte jag den andra idag. Har inte hunnit kolla på den första ens. Haha




Sverige ÄGER! Heja heja ;)

Min tand är lös, min tand är lös..

Okej, den är inte lös men jag var tvungen att skriva något som rubrik eller hur? Har fortfarande ont i tandjäveln så jag ringde tandläkaren idag. Då har de en tid imorgon klockan 13 och då är ju jag i klinte. Jag måste verkligen till skolan nu. Sen hade de en tid hos en tandhygienist på torsdag och då är jag ju här i slite så det gick bra. Men varken hon eller jag visste jur en tandhygienist kunde hjälpa men det får väl gå så länge. Eftersom det gör ont i tandköttet också så kunde hon tycligen det. Är det något annat så får jag väl ha en ny tid. Det var jävlar dåligt med tider. Det var de enda två denna veckan. Kasst som fan.

Ska snart gå och möte Maud i alla fall så ska vi ut och gå en runda. Sen ska jag få låna hennes klockradio eftersom min telefon bara ringer när den själv vill. Jag förstår inte varför jag har sån otur? Innan ringde den inte alls sen fick jag den uppdaterad på elgiganten och då blev den bra. Men nu är den knas igen. Får väl köpa en ny eller uppdatera igen? Uppdatera igen får det bli. Jag har bestämt mig för att INTE köpa ny mobil fören abonnemanget går ut så jag får stå ut. Har bara haft telefonen sen juli ;)

Köp aldrig en c702. Den SUGER!

Åt nästan INGENTING igår.. Har ju så jävla ont så jag kan knappt tugga och jag orkade inte göra nån mat heller. Åt lite potatismos för det gick lätt och äta. Men det var vid lunch igår tror jag och sen dess har jag inte ätit. Är jävligt hungrig nu men jag tänkte vänta tills den där saken kommer hem så äter vi tillsammans ;) Typ halv fem..

PS. glöm inte bort tävlingen.

Varför just söndagar?

Usch det känns verkligen att det är söndag. Jag sitter här med nattlinnet på fortfarande och har inte orkat göra mat än. Kollar på tv, svarar på kommentarer.. Varför ska söndagar vara såhär för? Skönt att slappa men man blir bara tröttare och tröttare. Kanske skulle hitta någon aktivitet och göra varje söndag?

Tänkte kanske åka till landet. "svärmor" kommer om en halvtimme för då har hon slutat. Kanske följer med henne och myser med underbaraste Trixie. Världens finaste hund om man inte räknar med Lorry. Jag vill ha henne HÄR HÄR HÄR.. Tyvärr funkar det inte då hon är ganska olydig och van vid att gå fritt på landet. Men jag kan ju träffa henne när jag vill så jag får nöja mig med det..

Angående tävlingen. Det är inte många som tävlar så det är nog stor chans att vinna. Innehåller i goodiebagen är väldigt tjejigt och det är ganska mycket. Vinnaren kommer inte bli besviken.


100 inlägg = tävling



Nu blir det tävling till folket.

Det är en hemlig goodiebag. Men jag lovar er. Vinnaren kommer bli glad.

För att tävla så ska ni kopiera bilden, sätta in i bloggen och länka till detta inlägget.
Tävlingen pågår till Torsdagen den 29/1 fram till 23.59. Då kommer jag dra en vinnare.
För en extra lott skriv vad just du vill ha i nästa tävling. Du får alltså då en extra lott i tävlingen
och större chans att vinna.

Lycka till!

Fader förlåt för att jag har syndat!

Förlåt för dålig uppdatering. Det blir så ibland.. Eller ganska ofta ;) Igår blev det att kolla på Let´s dance. Den äckliga lilla saken Carljan kan gärna få åka ut. Och Bella också. Istället åkte någon annan ut som inte stack ut så mycket. Förstår inte de som röstar på bella och CJ. Men jag ska väl inte klaga då jag inte röstar själv. Efter Let´s dance så var det något bra program som hette Samantha. Premiäs. Det var ganska roligt.

Klockan blev bara mer och mer och jag blev bara tröttare och tröttare men jag var bara tvungen att kolla på yesman som jag har laddat hem.. Hann bara se ungefär i 30 minuter innan jag höll på att somna så jag fick gå och lägga mig.

Idag kom Annsofie och Rickard förbi en stund. Drack lite kaffe. Sen gick vi till Ica och handlade. Kan inte iväg så lång för det är tråkig tvättdag idag. Nu står Madde och hackar morötter och äppel som hon ska lägga i grytan tillsammans med en skinkstek. Mums var gott det ska bli. Har bara ätit kyckling och fisk nu hur länge som helst känns det som.

Ikväll blir det HANDBOLL!! <3<3<3<3<3
och körslaget. Tycker det är skittråkigt. Men vad ska man göra annars liksom? Efter det så hoppas jag att det är svensson svensson och brottskod försvunnen. Annars får jag la se filmen på fyran. :)

Heja Sverige HEJA HEJA!
 
Jag vet att bilden är gammal, men vem bryr sig. Han är bra och jag saknar honom!!

Veckans hissa och dissa :D

Den veckan hissar jag haremsbyxor. Jag har haft ett sånt par svarta som är på bilden men jag slet på dem så mycket. Nu har jag långa bruna och jag ÄLSKAR dom. De är snygga, sköna, stretchiga m.m. Vem som helst kan ha dem på sig. Mina långa köpte jag på Cubus för endast 149 kronor. Det är ju ett riktigt fynd!






Förlåt alla små flickor där ute. Men denna vecka dissar jag BlondinBella. Alltså BLONDINBELLA inte Isabella Lövengrip. Jag tycker det har blivit FÖR mycket med blondinbella hit och dit. Hon SUGER på dansgolvet och jag hoppas verkligen att hon inte vinner pga att hon är hon. Man måste förtjäna platsen också. Jag har alltid försvarat henne när jag hört någon säger något illa om henne men nu har det gått för långt. Jag tror att hon VILL att folk ska tycka illa om henne. Hon gör allt för att provocera. Och hennes RÖST den skär in i öronen. Förlåt var tvungen att skriva av mig lita också :)

Friday, I´m inlove! <3

Yey, kom precis på att det är fredag imorgon. Jag är väldigt tidig med att komma på sådana saker ^^ Det betyder alltså att det är helg. SOVA! <3 Det är gratisvecka på friskis så jag kanske drar in där och ser om de har något pass som verkar roligt. Kanske drar med mig Lofisa för hon frågade mig för några dagar sen. Passande när man börjar bli bättre :) Bjuder förresten på pappas frus (styvmorsans) wide smile eftersom det är fredag imorgon. Så generös är jag! ;)

Vad ska ni göra i helgen? Pus :*

Det fick mig att smälta.

Igår på kvällen var jag så fruktansvärt hungrig när jag satt här och svarade på gulliga kommentarer så jag kollade i kylen. Det fanns kyckling och fisk från skolan men såå mycket ville jag inte ha. Det var ju sent. Så jag såg en ensam liten yoplait yoghurt stå där så lockande. Jag tänkte att madelene blir nog sur på mig som tar den men jag snodde den ändå. Persika/maracuja stod det på. Det verkade udda tänkte jag. Och jag är inte så mycket för yoghurt eller mjölk produkter över huvud taget. Men jag tog den i alla fall. Det var små bitar i så jag blandade runt. Den var så gudomligt god. det var en mjuk smak av yoghurt med persikobitar i. Idag sprang jag runt i alla affärer för att hitta den. Tänkte köpa flera stycker 4-pack ;) Men det fanns bara ett. Då var det 2 av varje smak. Persika/maracuja, Ananas/papaya. Jag HATAR ananas så madde fick två :) Har redan hunnit äta en goding.

Yum yum. Har ni någon favorit?

Hypokondriker? SJUK-blogg?

Känner att det här börjar bli min sjukblogg/klagoblogg. Har varit så mycket sjuk och det brukar jag inte vara. Men nu börjar det äntligen bli bättre. Bara tanden/tänderna som spökar igen. Jag fick därför vara hemma. Sjukanmälda mig till skola 24 sedan skickade jag även ett sms till min lärare som jag skulle ha idag. Han ringde upp och sa "Hej Anna, en fråga bara! Ska du med till Mallorca med klassen?" Jag var lite halvt snurrig, nyvaken, yr m.m. och sa bara "eh, jaa" De snackade väl om det i skolan idag. Han sa i alla fall "Okej, det var bara det jag ville veta vi ses imorgon hejdå" Så det var ju ett händelserikt samtal. Han kunde lika gärna skickat ett sms. Men mig gjorde det ingenting.

Min klass ska alltså till Mallorca i april/maj. Hoppas inte det blir tidigare än det då jag fyller 18 i mars. Vi har hört olika saker om vad vi ska göra där nere. Vandrarhem vs. Hotell. och onyktert vs. nyktert. Blan annat. Och gå i bergen vs. Absolut INTE gå i bergen och sånt tråkigt. Bra att lärarna håller ihop.

Det där med att gå i beergen fick förra klassen göra en hel dag i tusen grader. Ingen verkade speciellt positiv till det. Men de hade då Tina (min klass mentor) och Conny (idrottslärare) Och vi ska åka med Peter (kökslärare) och någontill som vi inte vet ännu. Peter stod då framför klassen och sa att vi ska ha KUL när vi åker. Vi ska få lämna in önskamål och så på platser som vi ska besöka och vi ska absolut INTE gå i bergen som den förra klassen fick för det tycker inte Peter heller är kul.

Några dagar senare har vi lektion med Tina som säger att det antagligen blir hon som också följer med till Mallis och att vi ska ha det sååå trevligt tillsammans och gå i bergen med mera. Jag menar, herre gud vad är det här. Majoriteten har i alla fall valt att inte gå i de där stans bergen. Ska Tina bestämma det bara för att hon tycker det är kul så kan hon få gå själv. Jag tänker då inte följa med på det i alla fall. Okej om det inte varit varmt men nu är det ju 80% chans att det är varmt. Följer man inte med på grejer så får man åka hem. Det gör jag hellre då!

Jag har faktiskt varit på mallorca när jag var tio år. Tyvärr visste jag knapptvad en digitalkamera var då och jag tog inga foton själv. Mamma har säkert flera hemma men jag slänger in en googlad bild istället.



Jag ville bara skrika mer och mer och mer!

Jag tror jag varit med om det värsta i hela mitt liv. Jag har ju varit förkyld nu ett tag och jag kan verkligen inte ta nässpray. Det kommer så plötsligt och fastän jag är med på det så börjar jag hosta och har jag otur så hostar jag tills jag spyr. När jag snytit mig nu så har jag känt i första kind tanden på varje sida varje gång jag snytit den näsborren som är på varje sida då. Och idag så fick jag en jääävla tandvärk. Tänkte att det KAN bara inte vara hål men tankarna gick mer och mer över till att jo det måste det vara. Eller ännu värre att det behöver rotfyllas. Men jag var ju hos tandläkaren för ett tag sen och de måste sagt att de måste åtgärda en akut grej då men inte ett ord sa dem. Det började med lite småsmärtor och det tog kanske fem minuter och under de fem minuterna så blev smärtan bara värre och värre. Tillslut låg jag bara och skrek AAAAAAH och grät com satan. Madde tvingade i mig tre stycken naproxen. Jag la mig ner och tryckte på tandköttet för alltid när jag har ont någonstans så hittar jag en ställning eller ett sätt som gör att det känns bättre. Men tandköttet det bara spände och det gjorde mer och mer ont. Jag la mig tillslut på andra sidan. Det gjorde fortfarande ont så jag fick en knäpp idé och tryckte tänderna uppåt. Då låter det som en miniexplosion i näsan. När jag släpper så släpper lite smärta så jag trycker upp tänderna en gång till och jag hör en till explosion och sen är smärtan näst intill borta. Jag blir skitglad och tar en banan. Tänkte att jag får passa på :) Nu har jag kollat på made in sweden i en timme och nu känner jag av lite smärta igen men jag hoppas det försvinner för annars drar jag ut tandjäveln.

Mamma sa att man kan få ont i munnen när man är förkyld och jag tror inte längre att det är ett hål för som jag sa så gjorde det ont i första kindtanden men sen visste jag inte vilken tand det var för det gjorde ont i de tre första kindtänderna tillslut. Mest de två första. Jag har inte haft tandvärk förut men det kändes ändå inte som det. Och innan jag kom på mitt lilla trix så började det smärta till lite i underkäken också vid tänderna.

Snälla håll tummarna för min skull att jag inte har hål och att smärtan inte återkommer!

12 timmars sömn är det bästa som finns.

Igår däckade jag typ runt 12.. Var riktigt trött efter den jobbiga dagen. Vaknade runt halv ett idag så det var lite mer än 12 timmars sömn och det var jag faktiskt värd tycker jag. gick till skolan runt ett. Maud hade sparat en tallrik mat till mig. Sen skulle jag egentligen tvätta men det var så liten tid kvar så jag hann inte. Satt där vid datorn ett tag sen gick jag hem.

Glömde förresten nämna igår att samtidigt som jag var i restaurangen och tog betalt, tog ut mat, med mera så var det en föreläsning i klubben. det var en man som hade skrivit massa böcker och sånt om att man ska faktiskt äta fett. Fettskräck hette en bok och det stod även som överskrift på affishen som satt på anslagstavlan. När jag kom in så snackade han bara om diabetes och att man inte får diabetes för att man är tjock men man blir tjock av diabetes. Det var någonting om att man blir insulinsecistent och sådant. Tina min mentor köpte i alla fall en bok till skolan och jag sa att jag ville ha första tjing. Det skulle jag med så jag ska läsa den såfort jag får den av tina. Hon köpte den som var lättläst typ. Han hade sagt att den var för dem som inte var så sugna på att läsa och då tyckte tina att den passade bäst till vår skola och det har hon faktiskt rätt i ;)

Så fettskrämd är nästa bok jag ska läsa. Eller hmm, den första boken på länge.

Imorgon blir det klintehamn. Vi ska vara i bageriet. Ska preppa inför fredagen men jag vet inte vad vi ska göra på fredag. Men någongång skulle vi göra pizza. Jag som inte tycker om det. Men jag skulle nog få göra någonslags fullkornspizza med "lätt ost" eller vad man säger. Så det kanske blir gott men jag är skeptiskt till det.

Nu är det snart semestersvenskar, sedan made in sweden.

Ja, jag har blivit fyraliserad. Har endast 1,2,4,6 så det blir att kolla på fyran mesta tiden när tvn är på :)

Ciao

Nu vet jag att jag lever.

Fyyyyyy för vad mina fötter dunkar. Jag ligger med dem högt upp i luften här i min sköna soffa som jag längtat efter hela dagen. MMMMMMMMMM! Anna njuter.

Ställde klockan på kvart i sex. Väldigt ovant. Madde stod i vardagsrummet när jag tittade ut hit och det kändes så jävla konstigt pch det var en stor omvändning så jag var TVUNGEN att somna om igen ;) Kommer inte ihåg när jag kom upp riktigt men det var efter ett tag. Leta upp kläder och klä på mig. Sprang iväg till bussen. Som tar var visste jag att bussen alltid är tidigt. Den ska gå klockan 7 prick men den kommer runt kvart i och går tio i. Det ösregnade ute. Tur att man köpt paraply. Men jag blev blöt ändå för det blåste helt galet! Kom iväg i allafall. Var i klinte 30 min innan vi började sjag irrade runt som en irrhöna. Haha. Hittade rätt i alla fall och var i köket hela dagen. Gjorde velouté, tomatsås, helstekt kyckling, pommes chstteau.. Ganska okej.. Sen käkade vi och efter det stekte vi massa olika köttgrejs.. Hade gjort exakt samma sak förut så det var lite långtråkigt men det fick gå. Sen städ i en evighet.. När vi var klara fick en tjej visa mig till bussen.. Schysst.. Sen när jag var hemma så bytte jag kläder och gick till den skolan jag går på egentligen och hjälpte Maud med lions. Förberedde mat medmera.. Så jag har varit igång hela dagen. Somnar snart så det känns som rappakalja allt det här men det får ni stå ut med.. Är ledig imorgon så jag ska sova ut som fan. Sen till skolan och tvätta alla mina kockkläder. Rent ska det bli!

Tittar förresten på tv4 på en dokumentär om udda piercingar och skit.. det började om jätteovanliga grejer och det gör att jag får ännu mer ont i kroppen men nu är det bara sånt där när de hänger i krokar.. det verkar så vanligt nu.. fastjag aldrig träffat någon som gjort det.. Men det var mer intressant och äckligt från början. Jag vill se mer udda!. Typ spikmohawk och sånt. YEY

NATTI! Puss

Jag är Carlisle av alla Cullens i Twilight. Testa du med.


What member of the Cullen family are you?

Kassaste helgen..

Usch. Blir bara värre och värre.. Orkar verkligen inte uppdatera då. Få se om jag blir bättre i veckan. Skolan måste jag dock till ändå..

Snoret täpper igen, halsen svullnar och svider, huvudet dunkar och pannan är skåll het. Tack Gud!!

Ha det bra ni andra friska..

ATJOOOOOOOO

Fyy. Jag har bara varit smosnorig nu i en vecka. Men nyss när jag värmde lite rester i mikron (har knappt kunnat äta tidigare idag) så ställde jag maten på 1 minut.. Under den minuten så näs jag EXAKT 12 gånger. Helt sjukt. Jag är helt slut alltså. Vill får hem den där filmen nu bara som jag har spanat in ett tag och mysa i soffan.

PROSIT


Veckans hissa och dissa...

Jag hissar Morgan Alling som jag har vaga minnen av ifrån tippen. Men det är ju såklart inte därför jag hissar honom. Jag hissar honom för att han var helt suverän i Let´s dance. Jag älskade hans dans och det tror jag många andra gjorde också, vissa kanske inte erkänner det bara? ;)  Dessutom var det lite kul med hans kulmage ;)





Jag dissar SNÖ! Egentligen minusgrader i sig som gör att det kommer snö och som gör att det blir halt och kallt och jävligt. För att man ramlar, för att man blir sjuk, för att man fryser som en dåre, folk dör, det är tråkigt att vara ute och gå. Det enda positiva är väl att det kan vara vackert att titta på ibland men det struntar jag i. Den bilden hade jag gärna kunnat vara utan bara jag slipper allt det negativa. Okej, folk dör ändå men snön bidrar!






Egentligen borde jag dissa Blondinbellas dans men det får bli nästa vecka om hon suger lika mycket då. ;)

Samma rubrik som förra inlägget tack!

Fyyy. Min hals är så svullen så de gör ont i både nacke och öron. Jag är vrålhungrig. Kan inte ens dricka vatten. Jag ställde klockan på halv åtta. Snoozade till åtta, ringde till mamma hon ringde inte upp så jag somnade. Vaknade igen nio och fick panik för att jag ville verkligen till skolan. eller ville och ville men jag känner att jag måste. -det är en kurs jag inte vet någonting om och det är varje dag. Man missar ganska mycket på endast en dag. För jobba igen det på onsdag hoppas jag. I alla fall ringde mamma då vid nio. Sen ringde jag och jukanmälde mig till csn eller skola 24. Vetr inte om det är samma sak men ändå. Sen ringde jag till Maud som skulle hälsa det till Sussie som jag har som lärare nu i 4 veckor.

Vet inte varför men jag får en känsla av att ingen tror att jag är sjuk.

Även om det är halsfluss så hade man inte kunnat se det på något prov förens imorgon och då är vårdcentralen stängd. På måndag är smittorisken över och då är det onödigt att gå till doktorn. Så på åmndag blir det skola oavsätt om jag har ont eller inte. Om det inte blir värre då såklart men det borde det inte bli.

Dessutom har jag ont i ryggen och så sen jag ramlade igår. Kan knappt röra mig.

Visst är det synd om mig? ;)

Anyway så gick jag till soffan efter jag ringt alla samtal och kollade på mamma mia på datorn men jag höll på och somna efter fem minuter så jag satte på tvn istället och somnade. Vaknade nu av att Madde ringde och väckte mig. Hennes mamma var visst också sjuk i halsen.. Hmm. Jag är fortfarande trött. OCh igår gick jag faktiskt och lade mig tidigt. Sjukt men man får väl leva med det dådå.

Godnatt!

Det är nu bevisat. Gud hatar mig.

Tack nu vet jag. Gud hatar verkligen mig. Efter jag skrivit det förra inlägget så hade vi musiktävling.. Jag skrev inte upp något. Tråkigt med gamla jävla låtar. Venylskivor eller vad fan det heter :P Och när vi äntligen slutar så ser jag på mobilen att jag fått sms från maud som ville gå ut en runda. Jag gick in för att möta henne i matsalen. Och tack vare att jag halvt hånade Sandra i förra inlägget så VURPAR JAG!!!!!!! Helvetes satan. Ursäkta mitt språk. Som tur är gjorde det inte jätte ont som i somras när jag blev så chockad så jag typ tappade hörseln och allt i några minuter. Men jag blev såklart chockad ändå. Jag reste mig snabbt och skrek till Sandra som stod längre bort ch sa "nu var det min tur!" Hon svarade med ungefär samma sak tror jag. Minnet sviker lite. Det kändes lite i baken också när jag gick MOAHAHA men nu är det över. Har dock lite ont i ryggen och det smärtade upp i huvudet som jag redan hade ont i. Jag ska aldrig mer skratta åt skadeglädje.

Förresten så ska vi göra hemsida och så om varsin artist. Jag tänkte vara lite bekväm och ta Sanna.

Nu hungrar jag snart ihjäl. Ge mig kyckling tack. Okej jag går väl till kylen och hämtar själv då!

Grafisk kommunikation

Sitter här på lektion nu då. med feber och skit.. Började med att vi skulle intervjuva varandra. Jag intervjuvade en Sandra.. Som nyss vurpa btw. Skulle ha bilder i intervjuven också. Maha, det blev fett knas. Nu har vi lyssnat på historian om detta eller vad det var.. Lyssnade inte så noga.. Och jag har inte riktigt fattat vad vi ska göra nu men det blir nog bra tillslut. Jag känner absolut ingen i gruppen.. Tanja skulle vara med men hon slutade ju.. Så här är jag själv.. Snackar dock med vissa.. När vi fick rast nu så skulle Sandra springa till toaletten. PANG sa det och hon låg på golvet. Alla försökte hålla sig för skratt så mycket det gick men sen gick det inte längre. Maha. men hon skrattade själv. Jag har också raggsockar på mig men jag tkte inte det var halt. Aja. Får väl fortsätta denna skiten nu. Grr!

Faaan jag ska hålla på msn ps PÅ EN MAC DATOR!!!! Vad fan är det här? Jag kan knappt skiten på min pc hemma ;) Ni ser ju själva hur headern ser ut.

Hem och sova sen kanske? Ja tack!

Jag måste erkänna en sak.

Läs rubriken. Jag måste verkligen erkänna en sak. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin sett grammisgalan. Madde har tjatat om det hela veckan bara för att Takida skulle sjunga där. Så jag fick pina mig igenom skiten. De som vann priser var ju så otroligt packade så de knappt kunde gå upp på scen. De skämde ut sig totalt. Varför? Jag förstår inte? Jag förstår heller inte de som tycker om att kolla på det? Massa aspackade artister som försöker hålla tal. Hade jag varit aritst av något slag så hade jag tyckt att det varit extremt pinsamt att vinna ett sådant pris där inga ens bryr sig om priset i sig utan bara drickat. Usch.

Vad tycker ni om grammisgalan?

Oh my god jag är baad.

Du är 23% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Rubrikslöst inlägg :)

Idag var vi på landet hela dagen. Jennie, Mattias, Åke och lilla Tindra var där och hälsade på. Det var trevligt. När de åkte så var jag ute och sprang lite med min älskling Trixie. Träffar inte henne så ofta nu. Hon hittade även en boll som jag fick kasta till henne. Trixie är alltså hunden :) MIN MIN MIN! ;) Såfort jag klappade Dixie, Trixies mamma, så blev Trixie avundsjuk och hoppade på mig. Busen. Sen kom vi tillbaka hem i alla fall. Gic krunt i affären och visste verkligen inte vad vi skulle äta idag. Köpte massa grej till flygande jakob i alla fall men var vrålhungriga redan så det får bli det imorgon istället. Fick blir äcklig pasta bolognes. ;)

Hittade i alla fall busskortet idag. Om jag är riktigt duktig och lägger mig tidigt idag så kanske jag kan åka in till stan imorgon. Vill verkligen. Blir att åka in själv för det är väl ingen som vill följa med till Visby stad? Tänkte väl det. ;) Har ju fått presentkort så jag ska se om det finns något snyggt, annars sparar jag dem :)

Nu tänkte jag se någon bra film. Någon som har filmtips? Känns som om jag sett alla nya bra :)


Sjukligt trött.

Vaknade runt tolv. Ställde klockan. Precis efter klockan ringt så ringer Madde. Hon sa bara att jag kunde lägga in en annons på blocket sen var det typ inget mer. Har skickar sms till Mo men det kom ingen leveransrapport så jag vet inte om hon fått det. Men då hoppas jag att vi ska träffas idag :) Vill inte  ge mig ut i snövädret i onödan :) Eftersom klockan är så mycket så fick jag ta en brunch. En sån där fryst färdigrätt. Fy för vad äcklig den var. Men den mättade lite i alla fall. OCh det är bara skit på TVn så det blev barnkanalen som får stå på :) Nej ni, göra sig i ordning och springa iväg kanske? Jajamen.

Förresten. Ni märkte kanske att det inte blev stan idag? Åker dit så fort snön försvinner.

Såg att Tuulia lagt in en film på Connie Talbot tror jag hon heter. Den gulliga lilla tjejen som var med i talang i til sb eller nåt :) Är ju tvungen att lägga in samma video på henne.


Tråkig natt.

Gud vad tråkigt det var inatt. Inga roliga folk inne och inga roliga filmer och inga roliga bloggar att läsa. Alltså massa tråk bara. Har kollat runt på nån patetisk blogg ändå men det roar ju inte så mycket :) Tänkte kolla på twilight istället. Hoppa mellan scenerna. :) Anna LOVES!



Imorgon ska jag försöka komma iväg till stan ändå.. Leta ihjäl mig efter busskortet, försöka få med mig Tanja.. FÖRSÖKA går ju.. Kl 2 blir det träff med Mo. Sen hem till M och myyysa :)

Finbesök idag ^^ ;)

När vi precis skulle gå till affären fick jag ett sms av Tanja. Hon undrade om de kunde komma på kaffe. Men vi möttes här sen gick vi till affären tillsammans och sen hit. Drack kaffe och fikade. Tanja hade med sig både Emilia och Kotte. Första gången kotte var här tror jag :P I af när vi bor här. De gick för ett tag sen och nu kollar vi på tv och så bara.

Det blir antagligen inte stan imorgon. Hittar inte busskortet och Snön verkar inte vilja ge sig. Hoppas den försvinner snart!!


Dygnet är upp och ner, ut och in

Har vänt på dygnet rejält nu. Satt uppe och kollade på film till 5 ungefär. Det var så många roliga på 4an :) Tänkte vara vaken längre och hela dagen idag för att försöka vända tillbaka men det gick bara inte. Fick till och med gå o lägga mig mitt i en rolig film så jag var tvungen och tanka bara för det :)

Vaknade runt tolv sen låg jag halvvaken till ett. Har ätit rester från igår. Min goda mos. Blev ju aldrig av att jag gick till affären och köpte apelsiner igår så jag tänkte göra det nu snart istället. Får leta upp varma kläder först bara. Det är ju så satans kallt ute. Snö och skit.

Om det fortfarande är lika kallt och lika mycket snö imorgon så tänkr jag nog inte åka in till stan. Bussarna kommer aldrig i tid, det är iskallt att springa runt ute på öster och chaufförerna kör som idioter! Får åka dit någon annan gån då. När äckelsnön försvinner :) Ge mig plus grader tack!


Potatisbrysselkålsmos

Nu orkar jag verkligen inte hålla på mer med designen. Blir så less när det inte går som jag vill. Nu får det se ut som det gör ett tag tills jag orkar ta tag i det igen.

Gjorde potatisbrysselkålsmos innan. Det är precis som det låter. Jag kokade potatis och brysselkål.. När det var klart tog jag ur det mesta av vattnet men sparade lite och mosade med en sådan där potatismosare.. Hällde i lite mjölk, dill, salt, svartpeppar. Det var så mumsigt så. Det såg ganska äckligt ut eftersom det blir typ snorgrönt men ögonen lurar en. Ska nog göra sån mos i fortsättningen när jag väl ska ha mos. Äter inte det så ofta. Tog förresten fryst brysselkål för när jag handlade så fanns det ingen färsk. Och det spelar ju egentligen ingen roll när man ändå ska mosa dem. Hade jag ätit dem kokta så hade jag hellre velat ha färska. Blir så vattnigt annars.

Förresten så verkar det vara något fel på bloggen. Antar att det är det eftersom designen syns direkt men inläggen som jag skrev tidigare syns inte. Irriterande. Och till er läsare som har blogg, BÖRJA BLOGGA MERA! Jag har ju inga bloggar att läsa ju. Inga uppdaterar längre knappt! Grr på er.

Vart tog dagen vägen?

Har bara slappat fram till nu. Känns lite tråkigt. Förstod inte att klockan redan var halv sex. Knappt så man hinner iväg till affären. Men dit ska jag. Ska köpa aplesiner och pressa lite juice :) Maddes moster var här förut. Hon fick ha plastpåsar på skorna för hon fick knappt av och på sig stövlarna sa hon. Och det är ju snö ute. ;) Sen gick hon igen och jag hoppade in i dushen. Klädde på mig för typ en timme sen.. Vaknade nog vid ett.. Då gjorde jag frukost och sen dess har jag inte ätit. Försökt få ps till datorn men det ville inte funka med cs3.. Fick ta 7.0 och då blev jag så förbannad för att det inte ens är likt cs3 som jag är van vid så jag struntade i det.

På måndag tänkte jag åka in till stan på morgonen och shoppa lite. Skickade sms till Tanja och frågade om hon ville följa med men hon har inte svarat ännu. Annars åker jag nog in själv. Det är inte så fel det heller. Då går allt i min takt och jag kollar på det jag vill och sen drar jag. Perfekt :) Måste leta upp busskortet först bara.. Och komma ihåg att vara hemma till två då jag ska träffa Mo.

Nu tänkte jag springa till affären i all snö och äckel..

Förresten dödsfallen fortsätter här på ön. Idag hade någon vid namn Barbro dött här i slite. Andra sidan vägen hade hon fått ligga i 2 timmar i snön död. Hemskt :( Jag är riktigt glad sålänge ingen i min närhet dör. Av de som jag älskar mest av allt!


rest in peace Barbro

Veckans Hissa och Dissa

Jag hissar verkligen Twilight. Jag hörde så mycket om filmen och det verkade inte vara min stil. Men när jag såg filmen så blev jag helt hooked. Jag satt helt inne i filmen. Inget anna existerade. Jag har även läst första kapitlet på boken. Jag är sååld. Till er som inte sett den så rekomenderar jag denna skarpt.



























Jag dissar gekås klädesavdelning. Allt det andra i affären är billigare än vanligt. MYCKET billigare.. Men kläderna är inte speciellt snygga och priserna är som h&m, gina, cubus. Ockej det är billigt. Men varför ska man åka flera mil för att köpa "billiga" kläder när samma prisklass finns ca 3 mil från en? Det är inte rätt!


Vad har Anna gjort idag?

Jo jag har sovit väldigt länge. När jag väl vaknat så såg jag sms från Mo att träffen var inställd så jag ringde till Ma och berättade det. Ska träffa Mo på måndag istället. Sen ringde jag Tanja och vi gick till affären. Sen käkade vi. Skulle ut med Ma sen men det hann jag inte. Åkte in till stan med svärmor senare vid 16 och handlade mat och lite så. Sen gick jag hem till Tanja och gav hennes söta dotter en klänning. Hon blev så glad..

Tidigare idag när Tanja var vid mig så ringde vi till hennes dotter Emilia som är 3 år.
an=anna(jag)
em=emilia

an: jag har en present till dig.
em: jaaaaaaaa ge mig den NU!
an: nej du får den när jag och mamma varit i affären och handlat mat.
em: du ska inte handla mat.
an: jo.
em: annaaaa.. vad har du köpt för något?
an: det får du se när vi kommer hem efter vi varit i stan
em: anna vad gör du för något? vad sajar deu anna?
*Jag och Tanja sitter och asgarvar åt söta emilia.*
em: HALLÅ ANNA JAG FATTAR INTE!!!
Sen tog Emilias pappa Kotte telefonen och sa "alltså... hon fattar inte"

Lägg märke till att snuttan endast är tre år. Det är helt underbart att se henne växa.. OCh höra :P


Kom igen då!

   
 
Vad vet du om mig?
1) Hur gammal är jag?
 13
 15
 17
 19
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com


Vågar du?

Detta är helt sjukt

Inatt vid 00.30 ungefär blev en kille på ca 30 år mördad i visby. Utanför porten hos en där jag tatuerade mig i somras. De misstänkta är gripna i alla fall och det känns trygt. Sen fick man reda på något som blev en riktig chock. En person körde av vägen i stenkumla imorse. Jag skrev gott nytt år till en väldigt närstående till honom som jag endast träffat en gång och fick då veta att det var just han. Riktigt hemskt. Jag är lite i chock. Kände inte honom så. Träffat honom någon gång bara. Men det är ändå hemskt. Han kände väldigt många och alla visste vem han var. Jag sörjer med hans nära och kära. Och även den personen som satt bredvid honom men överlevde. Mina tankar går till er!


Rest in peace G!

2008 lista

Snodde denna av Amiz.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Kört bil tror jag är det enda :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade tyvärr inget

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Jennie. Kommer inte ihåg om det är någon mer

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej. Ingen nära.

5. Vilka länder besökte du?
Bara Sverige.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Bra vänner.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
18 Augusti. Fy!

8. Vad var din största framgång 2008?
Hemligt :)


9. Största misstaget?
Att umgåtts med DIG!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja.


11. Bästa köpet?
Mitt skärp! :D och guitar hero.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat såklart!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, laptop av mamma och maddes julklappar. Och att nära och kära ställer upp och bryr sig!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Är inte så mycket för musik. Men antagligen idolvinnarlåten. Den "reprecenterar" nästan 2008 enligt mig.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var som vanligt. Men vissa kanske gjorde mig lite ledsen?

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tänkt på mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Litat på "vänner"

18. Hur tillbringade du julen?
Var hos mormor och spelade rockband med kusin och syster. Var även tomte.

19. Blev du kär i år?
Har haft min kärlek i över tre år så det jag kan säga att jag blev kär i det är TWILIGHT!!! Anna loves!

20: hur många one night stands?
Inget.

21. Favoritprogram på TV?
Hmm, typ inget.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata är ett väldigt starkt ord. Men ogillar skarp ja!!

23. Bästa boken du läste i år?
Tror inte jag läst någon bok i år. Inte någon jag kan komma på. Det är för stimmigt runt mitt liv.

24. Största musikaliska upptäckten?
pass ;)

25. Något du önskade dig och fick?
Jag fick nog allt jag önskade mig. Allt av madde, laptop av mamma, m.m.

26. Något du önskade dig men inte fick? 
Nope.

27. Årets bästa film?
Twilight

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag tror att jag reste på just min födelsedag. Firade den på gotland en dag innan och dagen efter firade jag i skåne. Om jag inte har helt fel för mig.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Ganska blandad men 100 % Anna Nordin.
 
31. Vad fick dig att må bra?
Kan inte komma på något/någon speciell så.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Kan typ inga namn :D


33. Vem saknade du?
Familjen.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Typ inte träffat några nya. Specc inte som finns kvar!

Gårdagen!

Ja det var kul igår var det. Kommer inte ihåg var jag skrev i förra inlägget och tänker inte kolla heller. men vi åt gott med madde mor och sen åkte hon. Då spelade vi lite geni och guitarhero. När klockan var runt elva började vi kolla på mamma mia. Efter halva fick vi gå ut och se raketer och så. Det var skitläskigt med de där orangea och rosa ljusen som bara svävade i luften :O Madde trodde först att det var ett ufo. HAHA. Sen gick vi till Annelie som stod några meter bort. Det var verkligen iskallt så vi sprang hem efter ett litet tag och kollade klart på filmen.

Sen blir såklart MOI sjuk. Fy för. Satt uppe till fyra och Madde sov som en gris. Jag skrek som det smärtade!

bye

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!

Har precis varit ute och kollat på de futtiga raketer som var här i lilla hålan. Sen gick vi bort till Annelie en stund och snackade.. Dit kom pruttfisen och pontus också.. Nu är vi här hemma igen och ska kolla på mamma mia. Jag antar att jag är den enda i bloggvärlden som inte har något bättre för mig än att gå in här efter tolvslaget och säga gott nytt år! ;)

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!

RSS 2.0