Snälla rara lilla du!

Snälla rara telefon, bli min!


Sitter hemma.

Nu sitter jag hemma och glor. I skolan gjorde vi noll och ingenting. Skulle göra ett eget hotell men det gick åt helvete. Läraren var inte där och de i min grupp saknades och jadda jadda jadda.

Om 4 veckor åker jag till Mallis. Usch, jag vill inte egentligen. Försent att ångra sig nu. Det är så jävla nära nu och jag vet INTE hur jag ska få ihop fickpengar. Mamma sponsrar med lite men det räcker ju inte så långt.

idag fyller Tallen år och hon fick

MMS

idag fyller Tallen år och hon fick välja en kaka på cafét. Hon bara 'jag vill ha en ne ne eh chokladboll' haha. Hon i kassan skrattade och sa att det har blivit ändrat så man får säga negerboll nu. Haha men hon ville inte att det skulle stå på skylten :) nu sitter vi här och fikar. Grattis Tallen på 19 års dagen.


Hallå Gotland

Nu är jag tillbaka på Gotland igen. Jag har längtat hela veckan och hela tiden när jag har åkt tåg efter tåg, buss efter buss. Men när jag väl var framme vid båten så ville jag inte tillbaka. Kände mig inte välkomnad för fem öre. När ska jag hitta MITT hem? Där JAG trivs och där det finns folk som jag trivs med?

Jag trodde jag kunde lita på alla men jag kan inte lita på någon!


ISAAC


Här är Isac på  brandstationen när han tvättade bilen och när han "körde" själv..

Filmer!

Här kommer tre filmer på Isac. De två första är när Therese och Isav sjunger hemma hos mormor och morfar. Det tredje är vid matbordet hemma hos mamma när han började sjunga på Rorri, en racer bil. Vi hjälpte honom litegrann :)






Thaimat idag igen.

Det blir alltid så mycket god mat när man är här. Det är ju en social grej att gå ut och äta. Matvagnar har Bromölla mycket av. Det finns pastavagn, hamburgervagn och thaivagner. Tror dom är uppe i 3 thaivagner nu. Eller asiat i af. Åt med Lena i Tisdags på Denoks Asia blabla. Tog majsplättar, crabfishbits och stektris med grönsaker. RIKTIGT gott. På min födelsedag åt vi på någon annan thaivagn som hette Bangkok tuktuk. Jag sa till mamma att jag var grymt emot matvalet då jag tyckte att exakt allt såg äckligt ut. Men bestämde mig tillslut för något med kyckling, tomat, basilika, vitlök. Smakade dock ingen vitlök. Men det var så himla mycket mat så jag åt först på onsdagen då. Sen sparade jag mer än hälften och åt till både brunch och middag igår (torsdag). Idag ville Therese och Sofi (mina systrar) äta där också så jag tog samma sak igen och orkade inte halva idag heller. Men mina matvrak till systrar åt upp sin mat ;) Isac fick också. Sötnosen..

Tidigare idag så var vi på brandstationen. Isac fick tvätta bilarna och åka ut från garaget. Det tyckte han var riktigt roligt. Bilder kommer i nästa inlägg! Även lite bilder på syster som skulle lära sig ta egopic igår. Hur svårt kan det vara? :)

min mamma är så gullig. Hon ringde

MMS

min mamma är så gullig. Hon ringde nyss så var det helt tyst sen sa hon nu och då börjar en massa barn sjunga ja må hon leva :) det var hon och hennes elever. Så gulligt ;)


Facebook var först.


Facebook var först med att gratta mig på 18-årsdagen nu vid 12.. Nu ska jag bli medlem på gotlandshem..

Tanten i väntrummet vid sjukgymnasten.

Mormor jobbar som undersköterska så hon visade mig till väntrummet vid sjukgymnasten eftersom jag skulle träffa Lena där. När jag gick in så satt en utländsk äldre dam där med rullator. Hon hade på sig jeans, stövlar och jacka. Sen helt plötsligt börjar hon ta av sig jackan och går till hatthyllan och hänger den där.. Sen går hon tillbaka.. Under jackan hade hon på sig en jeansjacka. Helt plötsligt tar hon av sig den också.. Gör samma sak, hänger den på hatthyllan. Hon har nu en vit långarmad baströja som är genomskinlig så den svart BHn syns igenom, jeans och stövlar.. Sen ringer hon till sin Ahmalakompis och snacka lite JALLA JALLA AHMALA WALLA HABIBI. När hon lägger på går hon och hämtar två stycken blåa SKOSKYDD. Hon sätter sig i soffan och tar av sig skorna och sätter på de där blåa grejerna på strumporna :S Men de åker av direkt igen för att hon kom på att hon skulle ta av sig JEANSEN också :S Hon går och hänger dem på hatthyllan och går tillbaka till soffan, tar på sina blåa skoskydd på strumporna och börjar snarka! Hon har nu på sig den vita genomskinliga baströjan, gammalrosa långkalsonger som också var genomskinliga för att de var på tok för tighta och blåa skoskydd. Så sitter hon i soffan och snarkar, stönar, kämmer sig på benen och håller på. Jag trodde jag skulle garva ihjäl mig alltså!

Sen när hon blir inkallad så kommer en snubbe ut och sätter sig i samma soffa. Han sitter verkligen och tokler med en mugg i handen. Hälsade artigt och satt där ett tag. Sedan fnissar han fram "Ska du på akupunkturen eller?" Jag svarar tillbaka "Nej, det ska jag inte jag väntar bara på en bekant" Då fnissar han tillbaka "hihi okej okej" Sen drciker han upp sitt kaffe med sitt tokflin och går för att ta på sig jackan. Han vinglar till lite och ursäktar sig med att han var på akupunktur och det gör en så hiiiimla yr. Sedan gick han. Det var ju en trevlig prick tänkte jag..

Är det bara min humor som är torr eller?

nu har jag varit hos farbror dokto

MMS

nu har jag varit hos farbror doktorn. Han klämde sönder min mage och sen fick monica ta ut sina aggressioner genom att sticka en nål i mig och det var ju skönt. Antingen hade hon jävligt tur när hon stack mig eller så är hon jävligt skicklig. Jag är väldigt svårstucken. Hade ingenting att sticka i på händerna eller på höger arm men hon klarade på första försöket på vänster arm fastän hon chansade lite. Sänkan och blodvärdet var som det skulle så nu ska de se på leverprov och sånt. Ska berätta senare om världens konstigaste tant som jag såg i väntrummet på sjukgymnasten när jag väntade på lena där. Haha. Hon klädde av sig och grejer. Nu ska jag vara lite social.


Det var ju skitbra också. HELVETE!!

Jaha.. Efter det förra inlägget så kände jag att jag hade lite bråttom så jag gick till toaletten för att borsta tänderna. Men eftersom jag mår så illa så skulle jag borsta försiktigt.. När jag är klar och ska skölja så kommer det i halsen och jag stör och får kräkreflexer. Sen börjas det i handfatet. Spya efter spya kommer upp. Tur var det väl att det inte var några bitar för då hade mamma fått ta bort det när hon kom hem ikväll ;) Fick ringa till mormor när det hade lugnat sig lite så hon fick byta tid hos tandis. Och stackars morfar som skulle hämta mig hann inte bli meddelad så han dök upp här i dörren.

Och självklart så tror inte mamma på mig för att hon vet att jag HATAR tandläkaren. Tragiskt när det faktiskt var så att jag spydde. Hon kan få komma och lukta om hon vill!

Men doktorn ska jag till ändå om ungefär en timme. Sjukt, 50 spänn mer här är på Gotland för en tidjävel. Jaja..

Tandis och Farbror Doktorn.

Det blev ingen film igår. Jag mådde så dåligt..

Ska snart iväg till doktorn och tandläkaren. Det är ungefär 30 cm snö så morfar hämtar mig. Tror ni att jag räknade med snö när jag packade eller? Nej, verkligen inte. Helvetes jävla skåne.

Imorgon fyller jag 18 och det är SNÖ ute.. Great!! :(

Hemma hos pappa igen

Sitter hemme vid far.. Ska snart försöka käka lite.. Hoppas det går.. Känns bättre nu i alla fall. Äntligen..

Har hämtat hem några filmer så ikväll blir det filmtime!

Synd att alla är sjuka här bara.. Men jag och mamma är friska så jag får försöka tvinga henne att se filmerna med mig :D

Mamma du läser detta.. Se film med mig ikväll? :)

Imorgon blir det tandis, sen vet jagi nte..

Humöret är på topp!

Ligger i min säng hemma hos mamma nu.. Är skit glad. Ligger och småfnissar för mig själv :)


Ved i mängder.

Vaknade av att pappa var ute och klyvde ved.. Gick ut förut men det var så kallt så jag gick in igen.. ska nog gå ut en liten stund snart.. Ska åka hem till mamma snart ändå. Måste garnera smörgåstårtorna innan mormor och de andra kommer vid 17.00.

Tack vare att jag åt så "mycket" igår så mår jag ännu illa och jag tänker inte äta någonting fören ikväll. Då SKA jag faktiskt få i mig lite smörgåstårta. Annars börjar jag gråta ;)

Håret blev förresten bra. Ser ut som slingor och sånt. Nice. Kommer väl inte kunna håla mig till denna färgen heller. Det kliar i fingrarna när jag ser alla de fina färgerna i affären så jag bara måste köpa. Hade gärna kunnat ha olika färger varje dag om det inte hade slitit så mkt på håret :)

Lägger kanske upp bilder sen. Men det är inte säkert. Vägrade berätta för Talisman vilken färg det var. Hon får se det när jag kommer hem istället. Och hon är så bra på att snoka här har jag märkt ;)

BTW, när jag startade min dator så såg jag att ALLTING var kvar på den fastän Tibbe sa att han var tvungen att ta bort allt :O Och den fungerar inte riktigt nu heller för han hann inte fixa klart :) Får väl se om det blir någon ordning på den annars SKA compaq laga den!!

Nu är det bara 3 dagar kvar!

Misshandel på hög nivå!

Nu sitter jag hemma vid pappa. Jag har precis låtit Lena, som är pappas fru, misshandla mitt hår.. Hoppas det blir bra i alla fall. Det kanske ramlar av vem vet? Peruk nästa kanske?

Vi kollade på film förut.. Den var bra..

Nu är det snart Robinson som pappa ville kolla på..

Har blivit "itvingad" mat idag :) Först vid mamma sen åt jag frivilligt här.. Så jag mår inte så bra direkt.. Men det får va..

Orkar inte skriva mer.

sitter och myser med min feta bebi

MMS

sitter och myser med min feta bebis. Han ser inte tjock ut på bild men han väger väl typ tio kilo. Måste väga honom sen bara för det :) mamma pratar i telefon med Isac. Gud vad hon skriker :) haha. Hon räknar med honom i telefonen. Ska snart åka till pappa. Ska se om mamma skjutsar mig eller pappa. Annars får jag gå. :) lite att bara på bara. Fick info förut om att min dator var tvungen att istalleras om helt så jag får den tillbaka helt tom. Men det gör ingenting. :) hade inte så mycket på den. :)


Smörgåstårta..

Har precis varit på maxi och handlat till smörgåstårtorna så äggen ska bara kokas nu.. Sitter vid datorn sålänge :)

Tibbe tog min dator hem till sitt för att se vad det är för fel på den.. Kommer varken in på msn eller firefox och kan inte installera antivirus för då vill ingenting fungera alls. Jävla skit. Men han är duktig så jag hoppas han vet vad som är fel :)

Ringde till pappa precis för jag ska dit när jag är klar med tårtorna. Han svarade inte så han ligger väl och sover den lilla sömntutan. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är ren och fin när jag träffar pappa.

NÅGON som vill köpa hårfärg till mig? Hade varit snällt. Det behövs! Ska ringa frissan på måndag och se om de har tid. MÅSTE klippa jävligt mycket. Och färga såklart!

Hörs senare..

SKAUNE! <3<3

Nu är jag hemma hos mamma i Skaune. På båten kollade jag först på twilight och sedan på Wildchild. Försökte vara inne lite på internet också men 3 ville inte riktigt kontakta.. Men det gick ett litet tag i alla fall. Sen körde Tibbe från oskars till Bromölla. Mamma var också med såklart.. Tog väl ungefär 3 timmar. Inte riktigt.

Imorgon ska jag göra smörgåstårtor.. Synd bara att jag inte kommer kunna äta nånting själv då det är så satans gott men det finns ju vatten i kranen åt mig.

När jag gjort klart tårtorna så ska jag hem till pappa och antagligen sova där. Det är bestämt så i alla fall. :) Vi har inte bestämt något specc som vi ska göra där. Bara umgås.

Är riktigt trött tack vare DIG!! Jag hatar att bli väckt när jag har hoppats på att få sova läääänge :)

Jag saknar Gotland redan. Min bäbismadde och min Talisman!! Vi ses om 9 dagar brudar!

Uppdaterar såklart i bloggen varje dag :)

 :-*

kom till skolan nu vid tolv. Har s

MMS

kom till skolan nu vid tolv. Har spytt hela morgonen och min lärare visste om det så jag fick ingen skäll. Däremot när jag kom in ombytt i köket så bad han mig gå igen för att jag inte mådde bra. Vill vara kvar men jag kan inte ens stå upp. Just nu ligger jag på golvet i omklädningsrummet och håller på att somna.


Kommer sakna dig!



Jag kommer sakna dig något så fruktansvärt
när jag ska åka iväg till Skaune. Men när jag
kommer hem så ska vi hitta på något kul du
och jag. Bara vi två. 9 dagar är ju inte så lång
tid och vi kommer höras i telefonen så ofta
det går. I love you Madelene Mårtensson! <3

Åker imorgon

Imorgon åker jag hem. Ska bli skönt. Tänk vad härligt att få säga hem till två ställen. Har packat klart det mesta.. Ska bara i med lite till imorgon.. Men får spara lite plats också ifall ifall. :)

Fick i mig lite mer idag.. Sallad. Mumsigt :D

Fick fetingskäll av lärarna. Hela klassen då. Det var bara jag och Ilona som tog åt oss och det var vi som inte borde det. Men de andra verkade bara skita i det. Sen började vi preppa i köket inför Donners corner imorgon..

Morgon dagen blir
skola 9-15
båt 17-20
bil 20-23
Sen SOVA!

Potatis?

Hurra! Idag åt jag en potatisjävel till lunch i skolan. Sjukt. Sen fick jag verkligen inte i mig mer.. Smakade på biff och falafel också men jag fick kväljningar. Det gick bara inte. Var hemme vid Tallen sen i alla fall.. Var där en liten stund bara och lekte med Tilde som var där.. Fett gullig unge. Fick i alla fall i mig en liten köttsak där och någon pommes. Hemma fick jag i mig några pommes chateau men inget mer. Har så fruktansvärt ont i huvudet. Jag behöver mat. Snälla mage, sluta krångla!!

Jag blir så glad...

... av denna filmen. Kan inte sluta tokle varje gång jag ser den.!


idag är det prick en vecka kvar ti

MMS

idag är det prick en vecka kvar tills jag fyller 18. På fredag bär det av till skåne. Ska bli så härligt. :)


Vilken dag.

Idag har jag ätit EN matsked potatismos. Blev mätt. Efter en timme blev jag hungrig igen men då orkade jag inte hämta mat i matsalen så hungern gick över efter ungefär 20 minuter och har inte kunnat äta på hela dagen. Blev erbjuden mat hemma vid Maud, men jag fick tacka nej. Vill inte riskera att spy mitt i allt.

Är det någon som kan gissa hur det känns att sitta en hel dag med Hotell A och sedan tusen läxor när man endast ätit en matsked potatismos och druckit kanske 3 glas vatten? Man är inte på topp kan jag säga..




Vi skulle egentligen lånat en bok i tisdags och skrivit ett författarporträtt om författaren vi valde. Men jag lånade boken idag istället och gjorde porträttet idag. Vi fick endast välja en bok med en författare från 1900-talet som var svensk. Jag valde Herr Arnes Penningar med Selma Lagerlöf. Kom in i klassrummet och frågar Tina, min lärare, "Går det bra med Selmerlöf?" Min lärare förstår inte ett skit och frågar vem det är? Och jag bara "Men hallå.. Selmerlöv.. Går det bra om man tar henne?" Tina kollar konstigt på mig men en klasskompis räddar mig då med "Selma Lagerlöf menar hon.." Och jag fattar inte ens att jag sagt fel. Det lät så rätt i mitt huvud. Gjorde läxorna med Ilona. Hjälpte henne med uträkningar till maträtter också. Flummisarna no.1..

FYI SÅ HAR JAG VARIT HEMMA OCKSÅ OCH INTE BARA VARIT IVÄG HELA TIDEN!!

Mamma, FYI betyder "for your information"..

Jävla skit!

Jag hatar alla läxor.. Blir galen snart.. Har två kvar.. Tills imorgon.. Skiter snart i det!

jag blir galen på alla läxor vi ha

MMS

jag blir galen på alla läxor vi har. Hoppas att jag blir klar med allt till imorgon.


Försök att inte skratta.


Erkänn att ni inte kan kolla på filmen utan att skratta? Jag börjar inte skratta direkt men efter ett tag.. HAHAHA

Hittade lite bilder..

Hittde bilder på påslakanset och dukningssetet..



Här är tallrikarna och besticken.. Snyggare i verkligheten..


Här är då påslakansetet. Riktigt snyggt när man bäddat iordning med det!

NÖJD!

En glad Anna idag!

Idag är jag glad. Fick ett paket på posten i Tisdags och jag märkte det inte fören idag. Så vi var vid affären och hämtade det nyss. Jag älskar det!

Det jag köpt var:
•  3 väskor
•  12 Tallrikar
•  12 Gafflar
•  12 Knivar
•  12 Matskedar
•  12 Teskedar
•  2 påslakanset
•  2 nattlinnen

Nattlinnena var dock fel. Jag hade beställt 2 nattlinnen med axelband men fck med "t-shirtarm" och massa fult på. Men det andra var super. Tar kanske foto sen så ni får se. :)


Tack flickor! <3

Tack till LISA och ANNELIE som är världens underbaraste tjejer och räddade hela helgen med sina kommentarer! :) Tack tack tack! Era kommentarer överväger! Ni har rätt! <3

FYI så ska jag bara vara hemma idag. Kanske åka ut på landet med min sambo och ha trevligt.

Sitter bara och kollar på nyhesmorgon nu. Pernilla Wahlgren är med och pratar och jag sitter bara och tänker på hur lik hon är min moster. Det är nästan läskigt :) Har bild på andra datorn, ska bara fråga om jag får publicera den först.:)

Ha det så trevligt idag alla! Det ska i alla fall jag ha oavsett vad jag ska göra.

Nu är jag trött på detta!

Jag är 17, eller ja.. 18 om en vecka.. Jag går i tvåan på gymnasiet och jag är väl som alla andra tonåringar och umgås med mina kompiar! Bara för att man har en sambo så behöver man inte vara inlåst hemma. Vissa verkar tro det.. Eller TYCKA det om mig.

ALLA verkar misstänka mig helt pötsligt. Jag har hört en massa den senaste veckan. Jag är otrogen, gravid, festar m.m Jag har inte gjort något av det. JAG HAR UMGÅTTS MED KOMPISAR!

Är dt så jävla fel eller? Hur kul är det att sriva i en blogg "Jag var hos Tallen i en timme och sedan hemma i 8.." Är det intressant med timmarna? Och exakt hur ofta jag är hos vem?

Jag är trött på skitbloggen. ALLA tror ALLT ont om mig just nu. Jag får väl låsa in mig med min sambo och odla skägg eller något. Dra alla jävla missuppfattande NOLLOR!

Vilken dag..

Skola först.. Fick göra allt skitarbete som vi skulle göra ons-tors-fre.. Min klass var där Torsdag i några timmar. Resten tyckte de att de kunde vara lediga.. Sen hem till Tallen och umgås. Vräkte i mig en hel portion mat.. Nästan.. Orkade inte allt. Var egentligen mätt efter halva men med tvång gick det.. Spydde dock upp det när jag kom hem sen.. Kolladepå let´s dance med Madde..

Sen bar det av till Therese och Benny. Först var det bara dom, Adam, Linda, Linda, Jojje och någon til som hette typ timpa eller jimpa eller något ;) Sen komer tusen stycken ungefär som hade varit på magget... Fulla hela bunten.. Kom väl hem för någon timme sen..

Nu är jag astrött så "sängen" nästa..

Kvällen blev inte jättelyckad!

Tallen, min Tallen, du väcker tige

MMS

Tallen, min Tallen, du väcker tigern i mig. Moahaha. :-*


jag och Tallen äter kycklingspett

MMS

jag och Tallen äter kycklingspett till frukost. Jag åt 3 Tallen åt 6. Nu mår jag illa. Men jag får väl stå ut. Ska förbi skolan snart och städa upp efter min idiotklass. Men jag hoppas jag får cred för det.


Gravid?

En anonym kommenterade och frågade om jag är med barn.

Svaret är NEJ! Jag är inte med barn. Nu vet alla det..

Man kan faktskt ha ont i magen och spy av andra anledningar. Varför jag mår dåligt vet jag inte. Vårdcentralen ville inte hjäla mig. De sa att det är vinterkräksj. Men det tor inte jag. Jag spyr inte längre men jag kan nappt äta. Min lunch igår var en halv knäckis. Min lunch idag blev lite rivna morötter och lite sallad. Det är inte kul naj!

Jag tror jag börjar gråta.

Anvnäder inte bilddagboken längre men jag har den kvar i alla fall.. Loggade in nyss för att kolla läget och möttes av ett GB-inlägg från min barndomskompis som jag känt sedan blöjan..

emelienolen 04 mar, 20:46
men anna.. vad har hänt med dig?
var har du tagit vägen? :P hör aldrig
nåt från dig längre.. :/ inte ens på
msn.. Inget internet längre kanske?


Ska till älskade Skåne vecka 13 och då ska vi rocka världen gumman!

Helgen i helhet.

Har varit hos Tallen hela helgen ungefär. I Fredags var vi på fest hos Therese och Benny. Var bara där ett litet tag.. Typ någon timme.. Jag var nykter som vanligt. :) Tallen var motsatsen ;) Sen åkte vi därifrån.. Hände en massa skit som jag inte tänker gå in på.. Men det mesta har väl lugnat sig nu..

Igår var vi mest hemme och hade allmänt kul. Sen drog vi på underklädesparty och jag köpte en BH som var störtskön. Får den dock inte fören om en månad ungefär. Fick testa ALLA BHar som hon hade.. Hon hade inte haft så många "storbystade" kunder förut så hon ville se hur de olika modellerna satt på mig..

Har inte ätit något på hela helgen ungefär.. Såfort jag känner matlukt så mår jag illa. Men det kanske kommer något gott ur det också?

mobiluppdatering

Har stått i skolan en hel jävla dag.. Skulle hälla upp soppa till gästjävlarna men sen fick jag stå i disken också. blev så förbannad på min serveringslärare som inte kan sammarbeta.. Aja orkar inte bry mi9g om det..

Gick i af hem sen och käkade snabbt sden till tallen och skolan så jag kunde hämta ne matlåda jag glömde.. Sen hem till tallen.. Sktiskoj :D var barnvakt för tilde. hon avgudar mig den lilla 7-åringen ;)

vet i fan vad jag gör uppe nu i alla fall.. Har så tråkigt typ ;) Orkar inte gå in på det mer.. Hahaha..

tja..


Anders Bagge :O


Anders Bagge har puffat mig på facebook när vi blev vänner! Coolt. Status! ;)


BIIIIIIIIOOOO

Nu ska jag ta bussen om en halvtimme.. Till stan.. Ska kolla på bio. "Män som hatar kvinnor".. Hoppas den är bra.. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! och helg..

Det blir kanske underklädesparty hos Annsofie på lördag. Måste fråga mamma först om hon pröjsar en BH..
Mamma, jag vet att du läser.. Betalar du? *FLIRT FLIRT*

Pappa läser ju också *FLIRT*

NÅGON?
Hör av er i så fall  ;)

Nu blev det bråttom, måste springa. Hejdå.

Vad är det här för skit?

Vi kom till skolan. Igår fick vi gå hem tidigt för att Tinas pappa har gått bort. Men hon hade sagt att hon kulle komma idag och ha Svenska B med oss och treorna. Men då kommer en annan förvirrad lärare in och säger att vi får gå hem.. LÖNT!!! Jag hade kunnat ligga och sova ju! Är skittrött. Det är tre lärare på hela skolan. Det kommer gå åt helvete det här.

Jag och Tallen gick hem till henne i alla fall sen gick vi tillbaka till skolan för att äta. ska väl snart gå hem tror jag..

Imorgon var det snack om någon tävling.. Men om jag inte fått mail om det så tänker jag inte komma. Det är ju ingen i min klass som fått reda på någonting.

Stäng hela skiten istället och låt oss få en annan klok utbildning!

Får vi frånvaro för att läraren är borta så vet jag en skola som kommer få en anmälan på sig!

Skolan har börjat.

Skolan började idag. Ingen visste vart vi skulle vara eller vad vi skulle ha. Tillslut blev det hotell A. Det suger hårt. Fick sluta runt alv ett.. Gick då hem till Johan för att Tallen var där. Haha fyllesvinen :) Själv satt man nykter och duktig.

Lyssnade på musik.. Eller får det verkligen kallas musik? En som slår sönder trummor, en som slår av strängar och en som skriker plus några till? Nää för mig är det bara skit. Men Johan tkr om det.. Jag filmade honom i smyg när han satt och sjöng med sina fula ansiktsuttryck som jag och tallen hermade hela tiden. Jag drog hem efter ett tag.. Typ vid fyra och då fortsatte de supa de svinen ;)

Imorgon börjar Svenska B kursen. Svenska A Sög så detta suger väl ännu mer.

JAG VILL HA KÖK!

BTW Jag lägger in filmen på Johan imorgon om han låter mig göra det..


Jag som filmar.

Jag filmar Tallen med dubbelhakan. Fan vad kul man kan ha då. Är det bara vi som är lite flummiga eller är det faktiskt kul? Dubbelhand och allt..


Vad har hänt med melodifestivalen?

Vad hände egentligen på melodifestivalen? Jag tyckte alla var så kassa så jag kollade inte ens på vilka som gick vidare. Det struntade jag blankt i.

Trodde jag skulle få bli medlem på Gotlandshem idag så vi kan få ett riktigt normalt boende. Men nej då. Det står fortfarande att lägsta ålder för att få stå i kö är 18 år. Mamma har lurat i mig att jag kunde bli medlem idag för att det är samma månad som jag fyller år. Men det gick inte..

Tänkte lägga upp bilder på lite av det jag handlade i fredags.


Här är då jag med det grå linnet och det vita under. Både köpta på H&M


Trycket på det grå linnet.


En grå tröja jag köpte på Cubus. Det är linneband uppe på axlarna och armarna börjar liksom på armarna.. Nedanför axeln. Fattar ni? :P


Detta rosa linnet köpte jag också på cubus. Det är ett vanligt linnne med kors på axlarna.

Böckerna orkade jag inte fota :) Inte jackan heller.

RSS 2.0