Nyårsplaner

Skagen är fixad, fläskfiléerna är fixade, potatisgratängen står i ugnen, vitchokladmousse är fixad, rabarbersås är fixad. Hmm. Sen är det nog inget mer? Jo Anna ska hoppa in i duschen :D OCh klä sig fin t och sminka sig. :)

Idag blir det alltså tre rätter på menyn.

Toast skagen

Helstekt fläskfilé med potatisgratäng

Vitchokladmousse med rabarbersås

Efter detta, alltså lite senare ikväll/natt blir det även en ostbricka med kex och massa mums. Och moi har gjort allt själv. Förutom kexen och det då ;) Men fläskfilén stekte jag, skagen gjorde jag igår, potatisgratängen stod jag och skivade nyss. Innan dess gjorde jag vitchokladmousse och i morse gjorde jag rabarbersåsen. MUMS SKA DET BLI! Och vi ska ha så trevligt så.

Hur firar ni nyår?

Låt bli smällare och raketer. Gör som Ica. Tänk på miljön!

OCH GOTT NYTT ÅR TILL ALLA ER SOM LÄSER

Möte snart.

Då var man äntligen hemma. Har sjungt sönder min röst med massa abba låtar och jag har även spelat  massa guitar hero. Nu lyssnar jag på our last summer och ätar köttfärsfullkornspaj. Mumsigt. :) Om typ en halvtimme måste jag springa till skolan och möta Maud så vi kan åka in till stan på möte. Efter det så ska vi handla mat. Får se om det får plats mer i frysen.

Kollade på twilight igår när jag åkte båt. Den var ruskigt bra. När den var slut så hade jag en timme kvar att åka så jag fick börja se filmern igen för såfort ögonen lämnade skärmen så mådde jag illa. Filmen var bättre första gången faktiskt. Då var det med spännande och man visste inte vad som skulle hända. men när man ser den igen så tänker man "va fan det är ju ändå så och så sen" :)

Men till er som tänkt se den eller som velar lite.. SE DEN!!!!!!!!!! Det är verkligen värt det. Jag brukar inte tycka om sådana filmer men jag blev fast direkt!

Fick förresten julklappar när jag kom hem idag. Laptopkit, multirivgrej, trosor och presentkort :D Blev glad som fan :) Madde blev lika glad för sina julklappar som hon fick av mig.. Och dom hon fick av min mamma också :)

Shit nu känner jag mig stressad. Har bara nattlinne på mig och jag måste rusa om 30 min. Ha det bra så uppdaterar jag senare :) Ciao


En nyvaken Anna


Hej gotland

Nu sitter man på båten på väg hem. Tänkte blogga nu innan teckningen på bredbandet försvinner. Har precis hämtat lite vatten i restaurangen och så. Tänkte se twilight snart.. 21.10 börjar vi åka och 00.05 är vi framme.. Härligt att få kommer hem igen..

Åkte hemifrån runt 17.. Sen åt vi i oskarshamn. jag tog kycklingkebab.. Mums var det. Sen fick jag konka på alla mina väskor. Det var tungt det.. Bloggar mer imorgon.. Är sketa trött nu.. Ha det bra alla..

Ses imorgon gotlänningar!

Svar till anonym

Någon anonym ville komma hem till mig och lira guitar hero. Hmm. Om Anonym vill berätta vem det är så hade det gått lättare. Och det är legends of rock som jag har just nu. Men har snart  world tour också..

Nu är allt packat i alla fall. Och städat rummet har jag också gjort. Snart blir det äcklig spagetti och köttfärssås. Jag äter det typ en gång om året. Och detta året har jag redan ätit det två gånger tror jag. Sist för nån vecka sen hos pappa och det räckte :) Men jag får väl stå ut. Snart är jag hemma och får bestämma min egen mat igen. Och LAGA min egen mat. Härligt. Ska till Stan imorgon med Maud och jag ska fråga om vi kan köpa mat då också :) Så slipper liselotte åka in :)

Nu är det johnny tsunami på tv1000. Länge sen jag såg den. Hejdåå

Om ett dygn..

Jaaa.. Om ett dygn är jag tillbaka på Gotland igen. Och antagligen sitter jag och spela guitar hero mitt i natten om jag orkar det. Eller så sover jag bredvid min älskling. Kommer troligen störa mig på att jag inte är ensam i sängen..

ALLTSÅ! Imorgon vid 17 åker vi från bromölla. Mamma jag och Tibbe. Sen lämnar de mig vid båten. Sen kollar jag på twilight på båten :) Är framme i visby 00.05. Sen bilresa till Slite. Sen öppna julklappar och sen guitar hero !! YEAH!

Idag har jag bara suttit hemma och slappat. Efter vi ätit lax kom mormor. Hon gav mig och Sofi varsin peng. Det gillar vi skarpt!


Tur slår otur

Kommer ni ihåg min turdag när jag var i Ullared? Helt otroligt. Men idag känner jag mig väldigt lyckosam också. Jag var i stan och köpte en tröja för 50 spänn och ett par byxor för 150. Men det gjorde väl alla nu på rean? Men om inte det vore nog så köpte jag guitar hero 3 på maxi i Bromölla för 299. Spelet PLUS gitarr till playstation 2. Ett riktigt fynd. Jag gick där och snurrade bland spelen och hittade något playstation för 599. Vet inte vad just det hette. Sen såg jag 299. Jag läste tusen gånger för att se att det verkligen stämde. Sofi ville också köpa men hon velade fram och tillbaka. Jag tror hon köper det imorgon. Verkar som det.

Köpte även ett nytt örhänge i stan.. Sånt som jag tog bild på innan jul men med en stjärna på istället.. När jagk om hem för att sätta i set och den med en åtta på så hade jag tappat bort den gamla. Jag har letat igenom mammas hus tusen gånger.. Blir så förbannad. Men eftersom jag hittade guitar hero sen så blev jag glad igen..

Nu har vi förresten både guitar hero och singstar. Sen har jag fixat tekken 5, spiderman och buzz.. men har inga dosor till buzz ännu.. får fixa det. Och snart har jag twilight på datorn. Ska kolla på den på måndag på båten.

Vid 17 idag åt vi pasta med kräftstjärtar hos pappa. Det var riktigt mums. Sen jordgubbsefterrätt. Vi spelade även alias med Lena, jag, Sofi och Frida.. Hann inte spela klart fören mamma hämtade oss. Det var väl tur så man slapp skämma ut sig totalt :)

Ciao

Är julen lika med bloggfri?

Är det bara jag som försöker blogga lika mycket som vanligt under blogghelgen? Min statistik har sjunkt väldigt mycket sen prick den dagen jag åkte hit till skåne. Alltså när jullovet började ungefär. Och sen dess har heller inte lika många uppdaterat sina bloggar. Om jag inte kollade bloglovin på några timmar så hade jag säkert 90 - 150 olästa blogginlägg. Men nu är det typ 20 om dagen. Kom igen nu bloggvärlden. Sätt lite fart och börja blogga igen! :)

Julaftonsbilder

Sitter vid mammas dator nu så det blir nog lite fel i skrivandet. Hennes tangentbord är helt wierd. Hittade i af lite bilder från julafton.. Mest egobilder på Sofi men de får jag nog inte lägga in. Här kommer några andra som mamma tagit i alla fall.


Isac får paket av tomten


Sötnosen


Han blev gladast när han fick regnbyxor.


Kusin David, Kusin Daniela och Danielas pojkvän Robban tror jag han heter.


Mosters man Henrik, Mammas Tibbe, Kusin Gabriel och Syster Sofi på ett hörn.


Moster Annelie, Morfar Johnny och Syster Therese.


Det var mammas bilder. Ciao

julafton och juldagen.

På julafton hade vi fika här hemma vid tolv ungefär. Då avbröt Tibbe när vi alla pratade och sa att det var en speciell dag eftersom det var julafton. Sen var det även en speciell dag för han och mamma. Då tog han upp en ask från fickan. Mamma och Tibbe skulle förlova sig. Grattis mamma och Tibbe.


Mamma fick en stor hand på bilden men camen är lite knäpp :)

Sen åkte vi hem till mormor efter kalle anka och åt mat. Det var mums. Sen spelade jag, Gabriel och Sofi rockband. David kom ut efter ett tag och frågade om inte vi ville ha julklappar men det var ju jag som skulle vara tomte så de var mig de fick vänta på :) Jag kom där med mina svarta jeans och en svart paryklänning med glitter. Hade bara en tomtemask och tomterock på mig. Men Isac köpte det. Jag fick sno kramar av honom. Tillslut sa han tack tomten. :) Sötnosen. Sen spelade vi typ rockband igen resten av kvällen. När vi kom hem såg jag mamma mia igen :)

Idag åkte vi till pappa runt elva. Försökte få hem en film och lite program så jag kunde bränna. Men det finkade itne att bränna så jag vet inte hur jag ska göra. Höll på med det hela dagen. Vi åt fläskfile, potatis, kantarellstuvning och lite så hos pappa. Det var riktigt gott. Det är nog enda gången jag kunnat äta riktigt rejäla portioner. Eller en rejäl portion såklart :P Kom väl hem här till mamma igen runt sex tror jag. Byggde ihop hennes soda stream. Sen skulle vi kolla på ondskan men TVn hackade helat tiden. Tibbe fick komma hit och när ondskan väl var slut så kom han på att det var min dator som snodde ström eller något från tvboxen. Men han bytte uttag så det fixade sig.

Imorgon ska jag tjata på mamma att vi kan åka in till stan. Vill verkligen gå runt lite på rean. Vid typ fyra ska vi hämta Sofis kompis o Sölvesborg och senare efter det ska vi äta på steak house. MUMS! Jag saknar verkligen steak house :D Vet inte om det blir med Sofi och hennes kompis eller om det bara är jag mamma och tibbe. Men det ska bli kul :)


Jag och mamma .Ser ut som om jag är ditklistrad men det är jag inte :)

Merry x-mas

God jul Sverige!

Idag var vi och handlade runt nio. Handlade en julklapp till Isav och lite mat och så. Sen åkte vi hem och slog in julklappar i sista minuten. Runt 10.20 skulle therese hämta mig och sofi men hon kom lite sent. Vi åkte hem till pappa och hämtade julklappar. Spelade gitarr med Isac. Mysigt.

Nu är vi hemma hos mamma igen. Johan nyse som en dåre. Han är allergisk mot katten. Stackaren. Om ett tag kommer Tibbe hit på fika. Vaniljbullar och mjuk pepparkaka. Jag är vrålhungrig men får inte äta någon fören Tibbe åkt iväg med sina barn. Mamma tycker att om man ska äta så mycket ikväll så behöver man inte äta på dagen. Men JAG! Jag äter inte mera än vanligt ikväll. JAG tar en normal portion. Jag tar bara Potatis, köttbullar, revben och brysselkål. Om mormor gjort brunsås till mig så tar jag det med! Men jag frå väl stå ut., Dessutom om jag inte ätit något på hela dagen och sen börjar käka så orkar jag ännu mindre. Hmm.

Ikväll får jag inga julklappar. Bara typ jultidningarna. Vi får beställa böcker därifrån. Jag beställde två kokböcker. Sen får jag present av pappa också. Vet inte om de köpt något eller om det är ett kuvert ;) Har inte kollat det ännu :)

Nu tänkte jag spela lite guitar hero såhär på julafton.

Ciao

Min turdag var idag. Dagen innan julafton.

Jag vet att klockan är över tolv men jag skrev "idag" ändå fastän det är julafton nu. Detta är om 23 december. God jul förresten.

Igår gick jag och lade mig vid 3 på natten. Sen skulle jag upp klockan 6. Det var motigt kan jag säga. Men det fick gå. Var framme i Ullared runt halv tio. Då åt mamma och systrarna macka. Jag kunde inte få i mig något. det var för tidigt för mig. Allt hade kommit upp om jag ätit något. Sen gick vi för att hämta vagn. Då hittade jag 3 julklappspappersrullar i vagnen som jag tar. någon hade glömt dem så jag srek på mamma att öppna bilen så jag la en dem där. Behövde bara en rulle för jag hade en hemma redan sen var det en med röda kulor på som jag tog. De andra två fick Therese och mormor. (mormor var inte med hon fick det när vi kom hem)

När vi väl var inne på gekås så var klockan runt tio. Vi bestämde att träffas tolv. Jag plockade ner en massa skit i vagnen när klockan var halv elva och jag var redan uppe i SKITMYCKET pengar! Jag slängde ur allting och började plocka igen. Jag verkligen struntade i allt som jag ville ha från början. Idiot jag är!  Köpte i af saker till madde, en dataväska, kläder till mig, bakgrejs, skärp, julklapp till emilia, julklappar till andra kompisar, krimskrams m.m. Var klar när klockan blev typ kvart i tolv. Sen gick jag till kassan. Tog den närmast entren och det var aslång kö. Mamma och therese gick till kassan en kvart efter mig lite längre bort och de var ute före mig. Hmmm.

När vi kom ut så lämnade vi grejerna i bilen och gick för att äta. Sofi åt någon vegetarisk pasta. Spenatfylld med tomat och grädde, Therese tog hamburgertallrik, mamma tog Kycklingcurry, jag tog entrecotte. Det var mums.

När vi var mätta i magen och skulle gå in i varuhuset igen så såg Therese ett chokladhjul. Eller det var med lottar men i alla fall. Man kunde vinna 3 kg paradis/alladin som 1a pris och som 2a pris fick man välja mellan pimpim, djungelvrål eller zoo. Jag tog 12 lotter för 20 kronor och när jag öppnade min 7 lott så står det 50 på den. Jag kom ihåg att 50 var någon vinst me ninte vilken så jag sa till mamma att jag vunnit något.. hon svarar bara okej. Sen kollar jag på lappen där vinstnumrerna står. Då står 50 på 1a pris. Jag sa "mamma jag vann 1a pris" mamma svarade "äh lägg av". Hon trodde mig inte. Men hon fick se lappen och killen som stod där bar fram 3 kg choklad till mig. Det var aladdin trodde Therese mamma och sofi så de skrek "NEJ TA PARADIS DEN ÄR GODARE" i kör! Då sa killen där att det är båda sorter i. Så de blev tysta.

Sen fick jag gå i varuhuset med 3 kg choklad. Inte så kul. Har SVIN ont i armarna nu. Den är inte tung så men vi var där inne att bra tag och fick lyfta den högre ibland när det kom mycket folk och så. En negrokille kom fram ochfrågade "har du vunnit den där ute? åh kan man köpa den?" Jag sa nej det kan man nog inte. Sa kom hans tjeje eller kompis eller något och då sa han "titta jag vill ha en sån" Haha :D

Sen när vi väl gick ut igen så stannade jag i bilen medans mamma sofi och therese gick in till net on net och köpte mp3 spelare till mamms. Hon sålde sin ipod touch och köpte mp3 ist. Det tjänade hon som fan på :)

Det enda otur jag haft idag var att jag var fast i bilen med systrarna som sjöng till varenda låt. De blev tysta när jag filmade dem. Men det får jag inte lägga ut för då lägger sofi ut en bild på mig som hon tog när jag sov. På morgonen en helg när vi bodde i ivetofta väckte hon mig med en blixt. SKIT KUL!

När  vi kom hem så packade vi upp. Sen till mormor och byta bil. Sen blev det lite fika hos Tibbe. Det var skojsan det! Sen har jag slagit in julklappar och så..

Imorgon kommer vi åka hem till pappa vid 10. 12 är det fika hos mamma och här kommer vi vara till 16 när kalle slutar och då åker vi hem till mormor och äter mat och öppnar julklappar och så. Jag har typ redan fått alla mina julklappar så jag får nästan inge :)

Men jag är nöjd ändå. Jag kom hit med lite kläder i en resväska och kommer hem med en massa!

Fick datorväska av mamma och handväska av Therese idag :) Och en klänning jag köpte var väldigt tight i armarna så therese tetade den men den var tight för henne också. Mamma som har strl 38 typ tyckte också att den var tight i armarna. Men Sofi köpte den sen i alla fall. Hon gick runt med den och leggings här hemma och tyckte att hon var jätte fin. Synd att jag inte kunde ha den för den var varkligen jätte gullig!

Rubrikhelvete

Är på lite dåligt humör nu men ska skriva lite ändå.

Var hos tandläkaren idag. Gick bra. Men efteråt sbörjade vi bråka. Jag gick ur bilen. Satt på en blöt parkbänk i 30 minuter sen hämtade Lena mig. Vi åkte till markis och köpte lampor. Sen gjorde vi omelett och stekt potatis. Det var mumma det. Jag kollade på lite medans de spikade fast lister. Sen hämta Therese mig och vi körde till mormor för att äta mat. Omeletten och det var långt före alltså. Maten hos mormor var jätte god. Hon hade jätte mycket brysselkål! Anna loves brysselkål! MUMS! Sen åkte vi till lidl och köpte lördagskorv till resan till ullared imorgon som jag inte ens vet om den blir av. Samtidigt hämtade vi Sofi vid tåget. Vi började kolla på mamma mia men sen blev hon skitsur och satt på rummet. Försökte få ut henne men det gick inte. Sen blev mamma också på dåligt humör och sen jag med. Datorn flippade ut och jag blev ännu argare. Fick inte igång skiten. Trodde någon pillat med den när jag inte var hemma idag men båda mamma o tess sa nej.. Jag tog i af ur batteriet och sen fungerade den igen. Knas.

Som jag skrev så är det inte säkrt att jag ska till ullared imorgon. Det har varit så mycket bråk och negativ energi hela dagen och tandläkaren drog ur en massa energi ur mig också så jag vet inte om jag orkar iväg imorgon. Ska isåfall åka klockan sju. Om jag ska följa med så ska jag vara färdig två minuter innan sju. Får väl se hur det blir med skiten.

Nu hoppas jag in i duschen och hoppas att allt negativt försvinner. Inte så troligt men hoppas går ju.


Tess på bilden. Riktigt snygg ^^ The picure makes me smile! And I like it alot!

Nästan glömt bort bloggen :O

Oj igår glömde jag helt att skriva när vi kom hem ifrån stan. Blev förbannad igår för jag fick stå och Vänta på mamma och syster i evigheter inne på duka och sådana tråkiga affärer. Sen skulle de till lindex och köpa en body och då sa jag ifrån att jag ska minsann på jasmine och de kunde följa med dit först. Men nej då. Mitt skulle vara SIST! Då drog jag. Då sprang jag nästan till Jasmine. Där köpte jag ett assnyggt örhänge. En plug. Med en åtta på men jag har den liggandes så det blir ett evighetstecken :) Sen hade inte mamma hört av sig så jag gick till favoriten och köpte en gyrosrulle. MUMS! 30 spänn liksom. Den knde lika gärna vara gratis :) Och myyyyyycket vitlök. Sen fick jag stressa i mig den för mamma ringde. Sen sprang jag till bilen och andades så mycket som möjligt så de skulle svimma av vitlökslukten. Lyckades inte så bra men de kände av det i alla fall :) Sen åkte vi hem och gjorde flygande jakob. Med äckligt jävla ris. Så jag tog bara pytte lite flygande jakob och typ 4 riskorn. Tibbe var här och åt också. Mammas pojkvän. Sen lekte jag med isac resten av kvällen och när han somnade så pillade jag lite med datorn. Kollade på saturday night fever till typ 3 på natten. Ställde klockan på 8 och vaknade då. Mamma åkte precis iväg och tränade då så jag hann säga Hejdå..

Somnade om sen direkt för jag var svintrött. När klockan blev nio så blev man väckt igen. En liten sötnos som kommer in och skriker ANNAAAAAAAAAAAAAAA :) Bäja anna! Så han klättrade på mig massor i sängen. Sen gick han och kollade på moraträsk. Jag gick dit också efter ett tag och lekte och busade med Isacen. Han satt i mitt knä. Sen ställde han sig upp och slängde sig rakt ut över golvet. Som tur var så hann jag fånga honom. Annars hade det gått riktigt illa. Han hade kunnat slå i bordet och allting. Fyy vad hemskt!

Halv tolv idag blir det tandläkare. Fy vad hemskt!!!!!! Jag HATAR tandläkaren. Men jag var på ett besök sist jag var hemma. Men då fungerade inte kameran så jag får gå dit idag och ta bilder istället. Jag vill verkligen inte men jag måste. Efter det blir det mat hos Denok och sen kolla runt på markis hoppas jag. Vid två ska jag nog till pappa tror jag. Om jag orkar och får :)

Imorgon blir det ULLARED!!!!!!! Jag ska be till gudarna att det inte blir snöstorm inatt. Storm är det redan nu. Men det är 8 grader och det kan väl inte sjunka så mycket på ett dygn? Jag sa till Therese att det kommer ju inte bli det. Men eftersom jag är så satans dum och säger så så kommer det antagligen bli snöstorm och ullared blir inställt. Då blir jag riktigt förbannad. Då har jag iprincip inga julklappar.

Ikväll runt nio kommer Sofi hit. Då ska vi kolla på mamma mia. Jag har inte fått se den än för hon ville se den med mig. Johan kommer också runt nio men han ska hem till mormor och morfar då och sova där hemma. Therese också såklart. För Johan tål inte katten. Han blir riktigt förkyld och riktigt dålig fastän han tar medicin. Så vi får ses på julafton och juldagen.

Just det! Ikväll ska jag och Therese till mormor och äta hennes goda Pannbiff! När jag var liten så tyckte jag inte om det så mycket men nu älskar jag det. Men bara mormors! Ingen annan,

På onsdag blir det julfirande hos mormor. På torsdag blir det middag hos pappa. Ingen julmat som tur är! Jag tycker inte om julmat :) Tror att det blev fläskfilé men de kanske har ändrat sig till kassler? Efter juldagen och fram till den 29 när jag åker hem så vet jag verkligen inte vad som händer. Dessa dagarna har jag alltid gjort något på dagen men efter jul är det inget bestämt alls. Vet inte om det är tråkigt eller roligt. Men Therese åker hem på lördag och Sofi åker samma dag som jag.

Jisses vad mycket jag skrev. Det räcker för en hel vecka ju ;) Nu ska jag glo runt lite. Ciao


Här är då plugen :) Den är rätt lång och böjd där bak men det syns knappt på bilden.

Faster och pappa idag

Idag var vi hos faster vid tio typ. Isac höll mig i handen hela vägen dit och hela vägen hem. När vi kom hem åt vi lunch och isac sov middag. Sen bar det av till pappa där vi åt middag och snackade lite. Lekte lite med isac också. Mamma hämtade oss där vid 18 typ. Sen kom Tibbe hit med sin son. Vi kollade runt på tvn bara. Nu sittar jag här och är förbannad på en jävla massa folk. Det där är väl min dag i princip..

Vill tillägga att denna bloggen är till för MIG! Det är jag som skapat det, det är jag som skriver i den, det är mitt liv den handlar om och det är för att jag ska skriva av mig. Ni som tycker om att läsa det jag skriver, vilket är ganska många antar jag med tanke på antalet läsare varje dag fastän jag inte skriver till någon, ni får gärna fortsätta läsa och slänga in en kommentar då och då när ni känner för det. Ni som inte tycker om bloggen kan bara strunta i att läsa den, strunta i mitt liv och allt som har med mig att göra så slipper ni mig!  Jag har inte bloggen för att jag ska se bra ut utåt utan för att jag ska få ur mig saker. Skriva exakt vad jag vill utan att någon ska ha något att säga till om det. Jag får lägga ut exakt vilka bilder jag vill och jag struntar i om någon tycker illa om bilderna eller inte. Samt att om jag skriver om någon här utan att nämna namn så kan det vara vem faan som helst! Så ta inte åt dig i första taget! Och det är ENDAST för att jag ska få skriva av mig som vissa andra också gör. Eller vissa som snackar skit! Nu tog nog vissa åt sig men det struntar jag i!

Ha det bra alla så skriver jag imorgon igen. Antagligen efter vi kommer hem ifrån stan :)

Ciao



På bilden är det jag, isac (min systerson), och Therese (min syster)

Lekt med sötaste idag.

Idag kom mamma hem vid tolv. Sen efter ett tag så åt vi kyckling gordon blue med klyftpotatis. Det var mumma det. Sen åkte vi till Maxi och köpte mat. Kycklingen var lunch. Vi skulle göra potatisgratäng och fläskfile tills therese kom. Sen köte vi en julklapp till Vida. Vid fem ungefär kom mormor morfar och therese. Isac med såklart. Isac SPRANG rakt in i mammas famn. NONNOO skrek han! Mig kände han inte igen direkt. Han har inte träffat mig på ett helt år. Vi skulle börjs äta direkt när de kom. Det var bara jag Therese och Isac som åt. Mormor och mamma lekte med isac hela tiden så det var ett himla liv. Isac ville såklart inte äta. Men när alla gått så åt han så duktigt så. Och när han väl pratat med mig lite så var han fast. Han ska vara i min famn hela tiden :) Gull pojken. Vi har räknar, rabblat alfabetet, lekt spöke m.m. Det får bli bilder imorgon för jag tog inga idag.

Jag fick reda på att Therese skulle till vår faster imorgon. Hon ville träffa Isac precis som alla andra. Nästan ingen som vill träffa mig och Therese. Hmm. Men det får välle gå. Efter det så ska vi till pappa på middag. Isac är lite rädd för pappa men det ska nog gå bra ändå.

JAG ville i alla fall träffa både Therese och Isac lika mycket. För jag har inte träffat de på ett år. Samma sak med Sofi så det ska bli kul att träffa henne på Måndag också när hon kommer. Får hoppas att vi kommer bra överens denna gången bara. Brukar bli lite si och så med det.

Denna dagen har varit rätt härlig. Jag har haft tid med mig själv och jag har sluppit åka runt överallt! Dock blev det lite stimmigt senare. Jag trodde att det skulle bli det ifall Isac skrek men det var inte han som gjorde det. Mamma och mormor är rätt högljudda ;)

Förresten så såg jag nyss blondinbella på tv400. Det var ju ingen hit direkt. Fattar inte vad det är för nödvändigt att ha det lilla på tv? Vad får någon ut av att kolla på det? Som en pytte videoblogg som hon kan lägga upp på youtube istället.

Ciao nu ska jag spela guitar hero

Min syster är snäll.

Fick skriva ett sms till min syster runt halv elva.. Fanns ju risk att hon sover då när hon ska hit imorn.. Var tvungen att skriva att hon skulle ha med sin plattång hit. Hon använder den aldrig själv.. Men jag skulle skriva o påminna henne imorgon innan tio.. SHIT vad tidigt. Ni ser väl hur mkt klockan är nu? Jag måste vara galen. Börjar få riktigt ont i ryggen nu så jag orkar inte vara uppe längre. Imorgon var jag tvungen att vara hemma hela dagen typ. Mamma väntar på något paket som de skulle leverera hem hit.. Så jag får väl vara det då.. Vet inget annat jag skulle kunna göra ändå :)

Ciao.


Julshow på ÄCKELSKOLAN med Thilda och Frida

Kom precis hem från julshowen. Var där med Thilda och Frida. De gav mig riktiga bamsekramar. Man känner sig verkligen välkomnad. Julshowen kostade 40 kronor. Det är inte pengar direkt men det grämer mig att jag ska sponsra den hemska jävla skolan med pengar. Om det så hade varit en krona. Och showen var inte så super den heller. Det började med att en liten tjej sjöng det flaskaste jag någonsin hört. Pappa sjunger bättre. Och min pappa är RIKTIGT döv. Han sjunger blåsippan med mors lilla olle dialekt. DET är riktigt hemskt att sjunga värre än honom. Jag ville bara där ifrån. Men hade rätt roligt ändå eftersom jag hade ett bra sällskap med mig..

Det satt riktiga rötägg och kollade också. Det fick mig att inse att jag aldrig någonsin kommer längta tillbaka till denna jävla hålan. Fy sjutton!

Har ni läst det förra inlägget? Om inbrottsgrejet.. Mormor hade berättat för mamma idag att de tagit 2 tjuvar på bar järning uppe på almvägen.. Då var de alltså ute idag och det MÅSTE varit dem som var här också. Tur att jag skrek lite där :)

Nu kurrar magen som sjutton och jag måste verkligen gå och äta. Ciao.


Inbrott? Hjälp mig!

Efter jag skrivit mitt förra blogginlägg så lät det konstigt vid ytterdörren. Jag blev livrädd så jag skrek HALLLÅÅÅ? Då slutade det. Sen efter ett tag ringde jag till mormor och sa vad jag hade hört och pratade med henne medans jagk ollade i alla fönstrerna. Sen kom Lena. Hon fick kolla runt huset. Hon såg ingenting konstigt alls. Så vi åkte till målaraffären och sen till byn. Köpte nässpray och dolmiosås. Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar runt lite. Pappa åkte nyss och Robin kom nyss hem. Lena borstar sitt svinto låter det som :) Ska väl snart göra mat. Lite hungrig faktiskt :)


Näsan rinner

Usch. Det är alltid lika kallt i mitt rum här. Men blir ju galen. Snorig blir jag VARJE gång. Får väl stå ut. Annars får jag fråga mor om hon har någon värmefläkt.

Vaknade nyss. Ska snart hem till Lena. Hon hämtar mig om 20 minuter sen ska hon köpa färg. Vi ska käka spagetti och köttfärssås sen :) MUMS! Det var länge sen. Varför skriver jag mums för? Jag tycker inte ens om det. Bara ibland. Idag tycker jag om det :)

Eftersom den där "Gråbo killen" tyckte om att kommentera mitt utseende så slänger jag in en bild till som han kan kommentera. Kul va? ^^


resa + farande + köp + pappa

Äntligen framme. Vaknade runt fem imorse. Sen blev det av till båten. Var hungrig som fan så på terminalen tog jag en macka. Väl på så kunde jag aldrig komma bekvämt. Irriterande. Så jag gick runt där, sov och spelade guitar hero. Sen väl framme så hittade jag en buss till resecentrum. Alla andra gick men jag hittade inte så det var säkrast att ta bussen. Sen fick jag vänta hur länge som helst. Men började snacka med en tjej från USA connectidut tror jag det var. Hon skulle till Nederländerna. Hon skulle flytta dit till sin pojkvän. Så vi snackade lite där. Mest engelska eftersom det var det hon kunde mest och bäst. Vi åkta samma håll. Tog bussen till Växjö. Där var det trångt och vi fick knappt våra väskor men tillslut så. Sen var det tåget mot malmö. Halva tåget skulle till malmö o andra halvan till göteborg så det var lite knepigt. Men det fixade sig såklart. Jag hoppade av i Hässleholm. Skulle egentligen vänta i hässleholm jävligt länge. Men det stod jag inte ut med så jag gick rakt över perrongen till tåget till kristianstad och låtsades sova den lilla biten. Guuud vad jag skäms. FY PÅ SOFI SOM LÄRT MIG SÅNNA DUMHETER!  Sen far jag och mamma runt på domus, siba, onoff, elgiganten, maxi, radiohuset, mormor, tibbe, maxi, pirripirri sen hem och äta och sen iväg till pappa. nu sitter jag äntligen här. Med min nya laptop. Hade askul hos pappa. Vi tog tusentals foton. Sen nördade pappa vid mina nya spel på datorn som jag själv inte upptäckt ännu.

Imorgon blir det en "resa" till pappas fru och hjälpa henne måla. På eftermiddagen ska jag träffa Emelie om hon ännu vill och kan. Ska bli kul. Har inte träffat henne på hur länge som helst. Får ringa henne imorgon.

Här kommer en bild på Pappas fru, mig och Pappa

Usch, fy och blä

Fyfan vilken migrän jag fick idag. Men jag får väl skylla mig själv. Vaknade runt tio. Ringde då till Tanja men hon sov som en gris. Sen pratade jag med Lovisa. Fy fan vad vissa folk är sjuka i huvudet. Inte Lovisa då såklart! Sen när tanja väl vaknat gick jag dit och spelade lite spel och lekte med Emilia och Johanna. Pratade med släkten idag också om jordbävningen. Tur att det var imorse.. Hade jag varit där så hade jag dött :) Alla hade roliga berättelser att säga.. En trodde det var tjuvar som höll på och tände därför i hela huset. En annan fattade ingenting och ringde till nedervåningen och frågade vad som hände. En annan trodde att pannan höll på att explodera och sen fortsätter det bara. Men I ALLA FALL så har jag inte ätit någonting på hela dagen och krafterna tog slut HELT när jag lekte med barna så migränen kom såklart. Trodde det skulle bli bättre när jag åt nyss men det blev det inte.

Snart kommer Tanrames och säger hejdå. Kommer inte träffa henne på nästan två veckor. Kanske mer. Nu kommer jag kopplia ur mitt internet och min externa hårddisk och packar ner det i väskan så jag kommer inte kolla runt här imorgon innan jag åker. Dock så kommer jag nog gå in imorgon när jag är framme i Skåneland då jag ska testa min NYA bärbara dator som jag ska köpa då :)

Ha det bra alla så syns vi i skåne ;) Ciao

Gud vad dålig man blir på att uppdatera

Det känns som om att det är hur mycket runt mig som helst nu. Men när jag tänker efter så kan jag inte komma på NÅGONTING som händer just nu. Väskan till Skåne är packad.Jag satt bara här på stolen och sa "ja nej ja nej ja nej" sen var det klart ;)

Idag var det avslutning i skolan. Jag försov mig såklart. Drömde jätte konstigt samtidigt som jag SMSade med Tanja i sömnen. Knasbollen fattade inte att jag sov fastän jag yrade om att klockan var 7 när den var runt halv 10. Tillslut kom jag till skolan i alla fall och städade. Sen fick vi en varsin chokladtomte. Men gick såklart i sönder.. Jag som skulle ha den som prydnad.. Men jag fick byta för Tina. Sen sa vi hejdå och godjul till tina, peter, linda och camilla och gav julkramar. Sen sprang jag i princip hem för jag var så kissnödig. När jag kommer innanför dörren slänger jag tomtejävlen i golvet och rusar in på toa. Jag tänkte att om den är hel så har jag sden som pynt och annars äter jag upp den. Den var såklart sönder så jag smakade lite men det var såååå sött så madde fick den. Den ligger fortfarande här för hon har inte velat käka upp den ännu.

Imorgon ska jag nog umgås med Tanja och sen ut en sväng med Maud. På onsdag blir det upp tidigt och sen åka iväg. Är framme i stan runt 16 så mor hämtar mig och sen ska jag köpa MIN DATOR!!!!!!! Ska ta med mig mitt internet ner så jag kan ha den HELA tiden. Vet inte om mammas trådlösa räcker ut till MITT rum ;) Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av tiden där. Hänga lite hos pappa och mormor... Förhoppningsvis får jag träffa Thilda och Emelie  denna gången. Annars blir jag FÖRBANNAD ;) Den 23 blir det ullared. Frågade mamma om hon planerat något mer när jag är nere.. Då sa hon att vi kanske firar jul med tibbe på lilljulafton. Men kom på nu att då är vi ju på ullared. Hmm. Måste fråga henne det igen :)

Jag har inte träffat mina syskon på ett heeeeelt år. På fredag kommer therese och den 22 kommer sofi. Vet inte hur länge de stannar. Therese kommer själv med isac på fredag och johan kommer den 22.. På julafton blir vi förresten hemma hos mormor. Ska bli riktigt kul. Världens godaste mat såklart. Fastän jag bara äter potatis, köttbullar, revben och BRYSSELKÅL!! Åååh brysselkååål vad gott. Och jag vet redan nu vad jag kommer få i julklapp av alla. Tror jag? :O Av mamma har jag fått min skrivare. och sen ska jag få lite på ullared :)

Nu ORKAR jag verkligen inte skriva mer. Ciao!


Besviken upp över öronen

Först dissad som FN och sen anklagad för en sån här sak? Jag kan säga jävligt mycket. Men jag skulle aldrig göra något sådant. Speciellt inte när jag själv inte sett någonting. Men det är väl som det är och jag får väl ta anklagelse efter anklagelse. Huvudmisstänkt utan konkreta motiv och bevis. Det känns ju bra. hmm..


Snäll Anna idag.

Natten har varit hemsk. Har varit riktigt skakis och så. Jag mådde verkligen inte bra efter serveringen. När klockan var halv tio ungefär så ringde jag Sabina. Hon var redan i skolan så jag gick dit. Luciatåget var väl inget att hurra för men jag hade nog inte gjort det bättre själv ;) När det var slut så kom Peter fram och frågade om vi sett Bianca och Christian men det hade vi inte så Peter saknade folk i köket så jag och Sabina ställde upp. Han sa att vi behövde inte om vi inte ville eftersom vi redan gjort vårt på julbordet men att det hade varit riktigt snällt. Vi ställde upp såklart. Så jag skalade tusentals kokta ägg som Jerry egentligen skulle göra men när jag började hjälpa till så stqack han och syntes inte till på hela dagen. Sen lade jag upp skinkan lite snyggt på silverbrickor med lite sallad och sådär. Hela jag rasade ju samman igår så jag var jätte osäker idag och tyckte att allt bara blev fel men Janne guidade mig lite och hjälpte till. Sen var det lunch.. Eller lunch och lunch. En macka med julskinka. Sen fick jag skala mer ägg. Sen höll rektorn något tal eller något sånt så jag satt där och lyssnade. Sen fick jag skala ännu mer ägg. När jag äntligen var klar så bytte jag om och sen kom Peter IGEN och frågade om någon kunde springa till affären och köpa maizena till honom och jag sa Ja såklart. Ingen annan hade ens tänkt tanken att ställa upp. SJUKT! Det är 50 meter liksom och det tog inte ens 5 minuter. Jävla idioter.

Jag DISSAR alla som bara skiter i att dyka upp. Det är så otacksamt så det är knappt sant. Peter, Tina och de andra lärarna har satt upp ett schema så att det ska fungera och för att vi ska lära oss. Sen skiter folk i och dyka upp för att det inte passa. Som ikväll kommer det bara vara 5 i servisen. Tina VET vilka som inte kommer dyka upp. Varav en antagligen kommer läsa det här. Och p.g.a det får andra som redan jobbat arslet av sig hoppa in. Jag tycker att de som inte ens kan ställa upp tre dagar på ett helt år borde bli utkastade från skolan meddetsamma! I Onsdags fick jag gå till skolan och vara i köket FASTÄN jag hade sån fruktansvärd migrän. Och igår hade jag sån panik när jag skulle servera. Men jag gjorde det. Sen är det en jävla massa andra idioter som bara skiter i det för att det inte passar? Jävligt lågt.

Eftersom jag bara ätit en macka med julskinka i skolan så tog jag upp varm smörgåstårta från frysen som jag gjorde från några dagar sen. Underbart gott. Nu tänkte jag gå och förbereda fläskfilén och något tillbehör till det som vi ska äta ikväll innan idol. MISSA INTE DET! Idol alltså. Jag själv struntar i vem som vinner men enligt oddsen så kommer Kevin vinna. Jag tror inte jag hört någon säga att Alice kommer vinna. Men det ska bli kul att se ändå. Vem trodde att Marie Piccasso skulle vinna förra året? Inte jag i alla fall. Fastän jag hejade på henne.

ciao.

Kaotisk dag.

Mötet gick bra idag. Sen var vi på willys och handlade lite mat och jag köpte en hårddisk på elgiganten. NÖJD! Sen kom vi till slite. Jag sprang in i omklädningsrummet i skolan och tog på mig mina kläder. Sen sprang jag till damernas och sminkade mig och flätade håret till en lång fin fläte sen sprang jag ner.. Efter halva trappan började jag skaka som fan och hjärtat slog allt snabbare och snabbare och när jag väl var nere sprang jag ut i matsalen och började gråta som en idiot och skakade som fan. Maud lugnade mig lite och alla var jätte gulliga. "Andas anna andas! Gör som jag". Dagen har varit så stressig så jag har inte ens hunnit tänka på att jag verkligen ska servera en jävla massa folk och göra bort mig som fan. När jag väl var lugn så fick jag gå till ett bord med fyra pers. Sminket var antagligen borta och ögonen rödsprängda. De trodde väl att jag knarkat eller något. Jag ville bara springa där ifrån och till mamma så snabbt som möjligt. Hennes röst är den lugnaste som finns när hon verkligen vill prata förstånd med en. (intre när hon gnäller sådär som mammor gör). MEn jag gick fram och försökte vara lugn och presenterade mig som deras servitris och frågade om drickat. De skulle ha 2 lättöl och 2 julmust så jag behövde bara hämta det i flaskor och lämna vid bordet. Det var i princip allt. Sen hämtade jag lite tallrikar och så när de ätit klart. Jag fick antagligen minst jobb men jag var ändå ett jävla nervvrak HELA tiden. Jag trodde jag skulle svimma typ hela tiden. Kände mig löjlig som fan som satt där bakom disken och grät, svettades, skakade mitt framför alla gäster som hur lätt som helst kunde se mig genom glaskylen. Kände mig mest uttittad hela kvällen och jag är så himla glad att jag är hemma och att allt gick bra. Nu ska jag gå och kolla på någon rolig film så jag blir lugnare. Maria och Sabina var snälla och följde mig hem. Sabina halvvägs, sen gick hon hem till sitt och sedan följde maria med mig hela vägen eftersom jag är så satans mörkrädd :) Snäll hon. Sen ville Sabina att jag skulle höra av mig imorgon när jag skulle gå till skolan så vi kunde gå tillsammans. Det blir lusse fika, luciatåg, gröt och rektorsprat imorgon eftersom ddet är avslutning. Men vi måste ändå dit och städa på Måndag. Även kallat SLAVARBETE. Jag gissar att det inte kommer dyka upp så många.

Filmtajm. Bloggar imorgon. Ciao :)

AJ min tå!

Uppe med tuppen idag då fastän det blev sent igår. Skickade sms till Maud nyss och frågade vad det är för mat i skolan. Pytt i panna. MUMS! Jag blev så glad så jag flög upp ur sängen och skolle precis springa in i duschen när jag smäller in foten i väggen PRECIS där eluttaget är och såklart mitt på laddaren! Hur klantig får man vara. Hoppade runt här på ett ben och sen satte jag mig här. Haha. Tån är svullen som satan så jag får se vilka skor det blir ikväll när jag ska SERVERA!! Hoppas det går bra. Har klantat mig så mkt de senaste dagarna så jag hoppas bara på det bästa! Nu får jag halta mig in i duschen så jag kan bli klar med hemprovet i matte i skolan och sen äääääätttttaaaa! :)

Ciao

Raise your voice baby!

Oj vad klockan blev mycket. Jag kollade på raise your voice. Mesig som jag är fick jag spola förbi alla de jobbiga  stunderna som handlar om hennes bror. Annars hade jag suttit i tårar ännu. Visste inte att klockan hann bli så här mycket men jag är glad idag för att jag kan vara uppe hur länge jag vill med gott samvete. Jag BEHÖVER inte gå till skolan imorgon fören Maud och jag har varit iväg. Men jag tänkte dra dit ändå och börja med mitt hemprov i matten. Nationella räckte visst inte enligt Sussie men det gör inget. Tänkte ändå dra till skolan tidigare. Jag tror vi kommer åka iväg vid halv tre jag och Maud eller lite innan kanske? Jag vet ju inte var det ligger ;) Men drar dit och käkar lunch och så vid skolan först.

Det som Jöns kladdade på min hand i skolan vägrar verkligen försvinna. Det har blekts lite och eftersom det var med röd penna så ser det nu ut som brännmärken. ;) Hoppas det försvinner tills jag ska servera :) Imorgon blir det att leta upp fina svarta byxor och fina svarta skor och den svarta långa fina håret. Sen är det vit skjorta som gäller men det har tina i skolan om nu inte det jag ska ha är upptagen. Tänkte ta med en egen ifall ifall så får den vara kortarmad. Finns inget man kan göra åt det.

Nej nu skriver jag i nattmössan här. Sängen skriker efter mig. Godnatt!

Jag har vetat hela tiden att jag inte duger. DISS DISS!

Igår blev det inget bloggande. fick sån fruktansvärd migrän efter att en "kompis" var här igår. Gick och la mig jävligt tidigt  men smsen kom i tusen. Stängde av mobilen och fick sova i lugn och ro.

Idag var jag i skolan runt tio i nio. Sprang runt som en dåre och letade efter Sussie som var spårlöst försvunnen. Kuben var låst men en snäll själ låste upp där och jag fick äntligen göra mitt matte b prov.Sat en timme på tom mage sen hämtade jag en macka och ett glas vatten. Man märkte oerhörd skillnad efter ca en kvart. De uppgifter jag inte orkade läsa ens gick hur bra som helst. Jag som blev sur på skolvärket för att de gör idiotiska prov men det gick bra hoppas jag :) Blev klar efter sa två timmar och då hade jag ändå haft en rast och suttit och kladdat under den tiden. Sen var det lunch. Lax. MUMS! Och äckliga pannkakor men det åt jag inte. Efter lunchen var det snabbt in i köket och arbeta lite med lovisa. Vi gjorde väl lite småfel när hörseln blev kass men det ordnade väl sig tillslut. Jöns kladdade på mig med en penna så jag inte skulle kunna göra nåågot fel alls. Jisses vad lång han är. Sen hjälpte vi till lite i servisen. Med underhållning såklart och livade upp stämningen lite.  Orkade inte vara kvar i köket när svidiga saker sprang runt där och fjantade sig. Härligt med dagarna med lovisa. Man blir så glad. Tur att hon är där imorgon på serveringen annars vet jag inte hur jag hade klarat det. Hon är underbar hon!

Kom hem för en liten stund sen. Är fly förbannad då en idiot i skolan tjurat som fan. Man duger bara vissa sekunder. Sen blir man så jääävla dissad så nu vet jag vilka som finns där och inte. För alltid! Sammanlagt tre dissar idag. JIPPI eller något i den stilen! Har stängt av mobilen nu i alla fall och den kommer fortsätta vara av resten av dagen. Kommer kanske sätta på den vid fem tiden så jag vet om jag ska möta Madelene vid bussen eller inte.

Nu är jag trött som satan och tänkte g o sova en stund. Gör ju inget om jag inte kan sova inatt för jag är ledig på dagen imorgon och jobbar istället 15-24 ungefär. Kanske senare om det fortfarande finns saker att göra. Kommer dock börja senare för jag och Maud ska fixa en grej. Är kanske där vid fem om jag har tur. Hoppas det inte blir senare. Tina vet i alla fall och är helt med på det :)

XOXO
LOVE
Anna

Dagen och tävling

Ännu tröttare nu efter julbord. Peter har vakat över mig som en hök så jag inte skulle kunna vila i en sekund och aldrig att jag skulle få sätta mig ner ;) Nästan så man fick stå och äta i matsalen. HAHA Nädå, så farligt var det inte men det känns i knäna nu. Ovan nu ju när jag inte varit i köket på flera veckor. Om man inte räknar med PH där jag var 2-3 timmar om dagen men det fanns inget att göra så jag läste tidningen hela tiden. Det var min order. Efter skolan var det promenad. Vet inte hur länge men det var väl en timme typ. Sen följde jag med Maud hem och snackade lite och kollade på tv.

Mötte Madelene vid affären när hon slutat så köpte vi lite grejer och gjorde en varm smörgåstårta. Jag har tänkt på det såååå länge sen pappas fru bjöd på det i Skaune så jag var bara tvungen att göra en idag. Men mitt ögonmått är rubbat och jag trodde helt seriöst att jag och Madelene skulle dela på en plåt om hon hade med sig till jobbet och jag åt på fredag när jag är ledig. Men nähädu!! Det är ju hur många portioner som helst och då har vi ändå en LITEN plåt eftersom vi har en LITEN ugn. Så vi tänkte frysa in så jag kan ha tors fre och madde på jobbet några dagar och sen kanske det blir lite till kvällsmat ikväll och resten får vi slänga :)

Nu är det handboll och jag blev så JVLA förbannad för att Sverige suger så fruktansvärt! Vad har hänt?

TÄVLING vinn öronhängen från http://www.aldora.se/

Julbord med trötter

Idag börjar vi preppa för julbordet. Idag och imorgon i köket då. Sen börjar själva julbordet på onsdag. då är jag i köket då med och på torsdag serverar jag på kvällen. Just idag orkar jag verkligen inte stå i ett kök från 9-16 med en massa idioter och skit. Jag vill verkligen inte. Men måste man så måste man. Jävligt synd att inte Tanja ska dit idag. Hon jobbar på fredag istället. Får väl hoppas att matteläraren ifrån klinte ringer idag och hjälper mig lite så jag slipper vara i köket allt för länge :) Aja nu måste jag skynda mig och packa mattebok, kockkläder, arbetsskor m.m. Klockan börjar bli mycket. Tur att man bor så nära. Annars hade jag varit heldöd nu! Ciao.

Anna blev glad och kan inte sitta still!

Idag var det julskyltning. Jag gick till skolan men det var inte en kotte där! Några elever som var där bara för att spela musik men de hade ingen att spela för.. Sen var det dans runt granen på torget.. Godisgubbarna vägrade ge mig och kotte godis fast vi sa att vi dansat :) Jag som tänkte ge Madde de där äckliga påsarna :) Men det blev inget av. Sen ringde mamma. Jag kom på att jag ringt henne förut för att fråga om hon kunde sätta in minimum beloppet på mitt konto så jag kunde ta et en hundring extra då mitt belop slutade på 99.14. Irriterande. Men i alla fall så sa hon att när jag kommer till skåne så ska jag få köpa en laptop om vi hittar någon bra :) Jag blev så glad så jag fick energi ut i fingerspetsarna och ler hela tiden :) Mamma ska få tillbaka denna datorn som säkert kan bli bra om man fixar och trixar med den lite. Åker till skåne om 10 dagar och jag längtar något så fruktansvärt. Förmodligen köper vi datorn efter jul :)

XOXO
LOVE
ANNA


Datorn ska jag elda upp!

i julklapp önskar jag mig en ny bärbar dator. Jag hatar min stationära klumpeduns och jag hatar att den bärbara pajade! Denna datorn har segat ner sig något så totalt jävla mycket! Försökta spela guitar hero förut men det gick verkligen inte. Jag fick 0% och ljudet gick alldeles utmärkt men bilden var HELT efter. Och internet och allt annat är helt åt skogen det också. Jag är skit förbannad. Ringde mamma och hon sa att om jag köper en ny bärbar så kunde hon ta tillbaka denna för den är inte så gammal. Tänkte rensa den och se om det blev bättre men då förlorar jag ALLT! Får se hur jag gör. Får jag ingen bärbar i julklapp (vilket är ganska otroligt om jag hade fått) så köper jag en i mars.. Och antagligen köper jag en extern hårddisk också då så jag kan ta över all skit från den här stationära och ha där på.

Idag blev jag ensam i skolan. Men det gjorde inte så mycket. Jag hade fullt upp. Han räkna några tal men annars var det telefon HELA tiden. Skavsår i örat nu av alla viktiga samtal och alla viktiga människor som piper i örat på en :) Men det är härligt att alla ställer upp med allting. Hoppas allt ordnar sig nu. Efter skolan gick jag hem till Maud och satt där och snackade med henne i någon/några timmar. Sen gick jag hem och käkade mat och sen har jag bara degat framför tvn. Nyheterna och sånt skit.. Och idol. Äntligen fick man veta att kevin och alice gick vidare. Jag kunde inte kolla men jag fattade när madde skrek JAAAAAAAAA att jag fått som jag ville :)

Ställde mig nyss för att göra några lussekatter men mitt tålamod brast så madde fick börja blanda runt tillslut :) Anna hatar! Nu jäsar den i af och man får väl hoppas att deet kommer något gott från ugnen sen :)

Imorgon skulle jag egentligen till Tanra och spela massa spel med henne och kotte som jag kanske skrev igår? Men det blir nog inte av för jag kände inte för det helt plötsligt. Madde kanske drar dit själv ,det vet jag inte :) Har tvättstugan hela dagen ju så vi får se hur mkt vi hinner tvätta :) På Söndag ska jag ut med Maud en runda och sen till skolan på julskyltningen. Vet inte om det är något intressant där men tänkte dra dit ändå och bara vara. Vet inte om jag släpar med mig någon eller om jag drar dit själv :)

Ett litet meddelande till jennie som gav mig en utmärkelse eller vad det var :) Jag orkade inte fixa med det såhär sent så det får bli imorgon mellan tvättarna :)

XOXO
LOVE
Anna




bjuder på sista halvan av avsnitt 20 där ungarna får skölja med flour. Anna älskar!



Vad är det som har hänt?

Jag har verkligen börjat bli trött och seg hela tiden. Orkar inte göra någonting. Somnade "ganska" tidigt igår. Klockan ringde som vanligt klockan 7 och jag snoozade som vanligt tills klockan blev typ 9. Tanja smsade mellan halv nio och nio och sen kom hon hit. När hon knackade på dörren låg jag kvar och gottade mig under täcket. Sen fjantade vi oss lite som bara vi kan och kollade på *smack* en blogg *smack* som var så jävla *smack* töntig *smack* Och världens roligaste *smack*youtubefilm! Tillslut kom vi iväg till skolan när vi kollat klart på den roliga *smack* filmen. Innan vi gick till skolan var jag tvungen att köpa frimärken och posta tre brev till SKAUNE. Hoppas det kommer fram imorgon.

Väl i skolan fick man ett viktigt samtal som ledde till att jag fick ringa ett annat viktigt samtal och sedan blev det att min mentor fick ringa massa viktiga samtal. Phu. Sen äntligen blev det lunch. Men det var äckelris så jag åt bara lite biffstroganoff. Det var okej. Sen när jag ätit upp och var mätt i magen så kom de såklart ut med potatis och då var jag tvungen att köpa hem en varsin matlåda till mig och Madde :) Sen blev det massa pluggande som vanligt. Samtidigt som vi *smack* fjantade oss jag och Tanja.

Klockan blev två och vi gick ut en runda med maud. Härligt. Sen till apoteket där Jeanette och Charlie var så vi snackade lite med Jeanette medans Charlie sov i vagnen. Sen kom Elle så Tanja handlade lite och sen gick vi hem till henne. Jag fick syn på gitarren såklart och var tvungen att spela guitar hero. Äntligen har jag tagit mig upp från easy till medium. Tanja blev t.o.m impad fastän hon spelar på hard/sxpert. Mitt lilla lillfinger hängde inte riktigt med på sen blå knappen men det gjorde ingenting för låten blev klar ändå. Jag tror jag håller mig till easy ett litet tag till :)

På lördag blir det "spelkväll" med Tanja. Kotte, Madde och mig. Emilia är antagligen hemma också. Tänkte spela lite buzz, singstar, guitar hero och kanske något annat kul om vi hittar något. Ska bli riktigt skoj det där. Imorgon har jag inga planer alls. Skolan PRICK klockan 9 och sen kanske något kul. Jag VILL baka lussebullar men frysen är fullsmockad med skit så vi måste äta ur den först.

Jag var inte hemma när Madde kom hem idag så hon gjorde kött sås och potatis till mig så matlådorna från skolan får vi väl ta imorgon :)

Glömde förresten att säga att igår var vi i stan. Jag köpte ett broderi med katter och julkortspyssel. Satt med det inatt. Broderigrejset är SVART så man ser inte hålen. jag blir störd av det. Får sitta med lampan precis bredvid mig men det får väl gå då da. Sen kom Tanja hit och kollade på Mysteriet på greveholm och sen Oskyldigt dömd i några sekunder. Sen fick hon hem och byta bajsblöja.

XOXO
Love
Anna

Mysteriet på greveholm

didididididididididi *nynnar på flour-låten*
Dagen i skolan har blivit väldigt flummig idag. Först satt vi här hemma och snackade skit. Sen i skolan tråkade vi först. Sen lunch och efter det satte flummet igång. Vet inte hur jag och Tanra kom in på det men vi började snacka om mysteriet på greveholm. Den absolut roligaste julkalendern. "Hejdå AAAAH" Gud vad vi skrattade. Mest åt låten de spelar när barnen sköljer i flour. Jag hade så roligt idag så jag var tvungen att ta hem alla programmen. Tanra har den hemma men hennes pv orkade visst inte ta över den till hennes dator så vi struntade i det. Fixade lite med hennes blogg här hemma. Sen fick vi bråttom så den blev lite halvdan men det duger :) Sen spelade vi något ps eller xbox jag vet inte vilket :) Men först blev det Buzz Det var kul. Frågesports-aktigt,, Sen blev det guitar hero. Jag har ALDRIG klarat en hel låt på easy ens. Hos Robin fick jag typ 74% när det var gameover på den lugnaste låten. Men hos Tanja klarade jag alla jag gjorde :S Ganska knas .Fastän Emilia gapade på mig hela tiden ;) Mina små fingrar hann med. WOHOOO!

Hoppas morgondagen blir lika kul och förhoppningsvis kan jag se mpg när jag kommer hem.. Hoppas det är klart då. Får försöka tvinga med mig Tanra hem så vi kan se det ihop.

Hejdå AAH!

Förresten. Milla har en jultävling på gång. Ett smaskigt paket med julgodis och smink.

RSS 2.0