Valborg

Hade möte med rektor. Sökt lgh. Gick sådär.. Nu är jag barnvakt. Ska bli kul med kompisar och dricka..



Lilla söta Emilia läser en bok. Om Nalle och skilskil. (det är sandor slash ida men hon läste helt annat..)

Ska se om Tanja är med mig ikväll annars får jag hitta någon annan :D Ska bli kul i af. Har alltid kul..

DAGEN

Okej, kom försent till skolan.. Lyckat. Men det gjorde inte så mycket.. Vi skulle göra ca 1200 mackor till solklintskolan som är ett högstadium här.. Vi delade ut det till de små barnen. Men jag och Lovisa hade trevligt med annat.. Bjuder på denna bilden bara för att jag är så jävla snäll!!




Som jag sa så är jag jävligt snäll så när skolan slutade fick Fredrik följa med mig hem för hans buss gick inte fören 15.30 så annars ahade han fått stå ute jävligt länge..

Sedan var ajg med Agnes, Johanna och Tanja.. Käkade och sådant.. Sedan stack Tanja och Agnes och Patricia kom ist så vi hade kul.. Sedan träffade vi på Micke också.. Trevligt trevligt.. Nu sitter jag bara här och är jävligt trött.. Borde sova men det går typ inte så jag ser massa jävla filmer.. Har sett de flesta så jag tankade t.o.m beverlyhills chihuahuan.. Då är det jävlar kris då! Disney liksom..

Engelska och redovisning av hotell imorgon. Dax att komma i tid kanske.. Mm. Har t.o.m satt påminnelse så jag inte glömmer alla papper. Anna ska bli en duktig liten pluggis..

Tja då..

Mår som man förtjänar.

Sitter här i morgonrock och är riktigt seg.. Skulle hem till Tanja och hämta min väska men har inte orkat det ännu. Var förfest där igår sen bar det av till krogen. Tåkigt att en viss inte kan beté sig ute bland folk bara. Men det blev trevligt sen. Gick hem. Var ganska segt för lilla Tanja mådde dåligt och ramlade runt lite över allt. Sviningt kallt var det också..

Hade tänkt bjuda på många bilder men det blev bara två och de är inte så bra direkt..


Här har ni Madde och Tanja på elvans "balkong". De snacka med en som hette Lena(?) så de ser lite frånvarande ut.


Tanja fick lift av Linus. Det sluutade inte så bra. Det var lite för tungt där bak för Linus så han försökte få balans genom att stapla bakåt och då råkade det vara ett dike där så de flög åt helvete båda två.

Var egentligen efterfest hos Linus men jag tyckte det var bäst att gå hem. Det måste ju finnas gränser också :P

Fest imorgon!

Imorgon är det bartömning på ett ställe här för de ska byta ägare.. Öl för 20 spänn och drinkar för 20-40 spänn. Ska självklart dit med några kompisar.. Först skola sen till Micke en sväng för jag hann inte gå dit idag.. Stackarn väntade på mig :P Sen ska jag färga håret på mig och madde och sen blir det förfest någonstans.. Ska bli fett kul..

Första gången jag går ut på krogen sen jag fyllde 18..



Vet inte hur jag ska orka.. Idag preppade vi inför donners corner men klassen var jävligt trötta och flummiga så det blev inte så mycket gjort.. Ska göra nästan ALLT imorgon på två timmar.. Ska gå dit vid 8 istället för 9 för att få allt gjort.. Ingen lärare ska vara där så det kommer gå åt helvete.. Istället för 2 förrätter, 2 varmrätter och 2 desserter så har vi 3 av varje.. Vi kommer bli halshuggna!

Fick reda på att vi skulle plocka skit på hela hallen rockar.. Det kan de nästan glömma!!
Helgen efter ska vi servera på ett bröllop mitt ute i ingenstans. Jag kommer dö. Hänger mig hellre!

TRåkdag.

Idag gick jag till skolan vid elva.. Är egentligen lediga men vi skulle planera en redovisning.. Blev tyvärr inget planerande för Lovisa och Josefin var med i en tävling och vann. De var väl klara tio över två och bussen gick halv tre typ. Riktigt synd. Vet inte hur det blir bara för det.. Har bara suttit och väntat och väntat och väntat..

Hemma har jag också väntat på att Madde skulle komma hit så vi kan packa.. Har packat lite nu i af..


Nu ska jag bara kolla på tv och myyyysa.

Ich, Mich, Mein

Ich habe zur Vorbereitung der Wand zu verstecken meine korrekte mich. Ich kann nicht zulassen, jemand. Jetzt ist es nur mir in meinem Leben, und kein anderer. Alle Freunde, Familie und andere bleiben auf Distanz. Ich muss mich schützen. Ich war verletzt und verraten zu viele mal jemand der Nähe zu vermieten!


DETTA är underhållning!

Snacka om att bjuda på sig själva. Modigt grabbar :D


Helgen.

Igår när jag och Cecilia vaknade runt kvart i ett så sprang vi till en affär direkt för min kajal var kass så jag köpte en ny och en vässare. En kompis fick syn på oss i ett fönster från sitt jobb så vi gick in och snackade lite skit. Sen sprang vi iväg till Micke A.. Satt och snackade lite.. Sen gick vi hem och sminkade oss och sedan tillbaka till Micke igen..

Cecilia åkte hem typ vid fyra så då var jag ute och gick lite sen kom Liselotte och hämtade mig så åkte jag till Othem och umgicks lite. Maddes syster Jennie var där med två barn och sin sambo.. Trevligt trevligt.

När jag kom hem från Othem träffade jag Tanja. Vi var ute och gick lite men det var svinigt kallt. TRäffade Johanna och Agnes sen gick vi hem till mig och såg på en halv film och åt kyckling med grönsaker. My favourite! Sedan gick hon och jag satt här hemma irriterad som en idiot. Är det fortfarande!

Idag ska jag ut med några kompisar. Blir lugnt för det är skola imorgon.

Mamma jag lovar jag ska gå och lägga mig i tid ;););)

Härlig helg.

Sitter hemma vid Micke A och gör mat nu.. Ska käka och sen dricka. Soft. Imorgon ska det bli lika soft! Cecilia ska sova vid mig och vi ska ha fett roligt!

Sitter vid Micke ensam nu för Cecilia och Geo gick till affären och Micke är vid grannen.. Soft.. Lyssnar på musik i feting högtalarna..

Jag är glad!

Ute med ungarna :P

Igår var jag ju ute med barnaaa.. Det var jag och Cecilia som skulle se men helt plötsligt kom Johanna, Nicco, Linus, Patricia, Agnes, Jeo och Robert också. Det var trevlans.. Från 10-18 år liksom. Var ute hela dagen. På kvällen gick vi hem till Micke. Jag drog efter 10 minuter typ. :) Såg film här hemma sen iväg på möte imorse. Imorgon blir det träning efter skolan. Skönt.


Här är Johanna, Linus, Cecilia, Jeo, Nicco och Agnes.


Cecilia :)


Nicco..

Idag när jag kom hem efter mötet gjorde jag iordning en räkbaguette. Mumsigt som fan. Nu är Tallisman här med Victor.. Vi ska gå till Ica snart så hon har någon frukost hemma :)

Skola idag!

Hemskt med skola idag. Trorna har APU det betyder att Tallisman inte är i skolan. Hon är påväg till Vingens restaurang där hon ska få äran att laga mat i sex veckor. Lovisa som går i min klass är i Bryssel tror jag det var. Så vem ska jag vara med? SMSade till Fredrik precis att han får möta mig när jag går dit för jag vill inte gå in själv :)

Igår gick jag och Tallen ut med hundarna runt 19.. Sedan gick vi och gick och gick och gick. Sen kom Patricia, Agnes, Ronja, Cecilia, Johanna och Linus och gjorde oss sällskap. Sen skulle vi gå hem men då kom Sabina och Patrik. De andra gick så då umgicks jag med dem lite. Var väl ute i kylan till 23. Gick typ hela tiden. Skönt. Men när jag kom hem till Tallen så frös jag något så fruktansvärt. Men det var kul i alla fall.. Patrik är Sabinas kusin. Från SKAUNE!! <3 Han pratade skitbred skånska och vadå att man längtar hem då?

Nu ska jag gå till skolan. Ska bara tvinga ut Fredrik först!

Bilder gamla och nya.


Min sötaste lilla huahua som tyvärr är såld :( Min älskling, jag saknar dig! <3


I skolan för ett tag sen. Alla "kloka" mössor var slut så jag fick ta en sånhär fulig istället. Ser jag livrädd ut eller? Jag hatar skolans källare. Eller egentligen källare över huvud taget!


Hos mamma vecka 13 :)


Moi! Satte i min äckelpiercing. Har inte kvar den!


Emilia sötnos och jag pussas :) Myys <3

Gör jag ingenting?

Igår var jag hos Maud på dagen. Vi var ute och gick sen satt vi hos henne och pratade lite. Längesen vi pratade klokt. Sedan blev jag bjuden på mat på landet.. När jag kom hem så gick jag till Tanja nästan direkt. Kände att vi behövde prata och det blev hur bra som helst. Vi flummade ut som vanligt och pratade om sist vi träffades när vi sat aspackade och doppade nachochips i rödvinssås. Vi är inte kloka jag vet!

Igår åkte min lilla tallus till akuten för hennes öra började rinna. HU!! Hon fick örondroppar i af och ni får alla göra som jag och hålla tummarna för att det ska bli bra i hennes lilla öra!

Idag har jag bara suttit här hemma. Känner att jag behöver gå ut snart. Det blir väl att hoppa in i duschen och sedan en lång promenad.. :)

Jag vill inte känna rädsla!

Jag vill inte vara här hemma ensam.
Jag vill inte sitta här rädd som en hare.
Jag vet vad som väntar och jag bara
sitter här och väntar på det. Jag har väl
inget annat val än att sitta här och se
mig själv må dåligt. Jag orkar inte längre!

Martebo?

Ja igår skulle vi till Martebo. Jag, Adam och Jennifer. Adam var helt säker på att han hittade. Jo,tjenna! Vi körde runt som fan men hittade inte. Vi allatre sa olika platser det låg på. Jag har aldrig varit där så jag sa bara var jag trodde ;) Tillslut åkte vi till stan och gick på hamnen och upp till botaniska. Det var ganska så jävla mörkt.

Sedan åkte vi till Snäck. Jag satt kvar i bilen för jag mådde så fruktansvärt dåligt. När jag satt där i lugn och ro så hör jag Jennifer gallskrika och asgarva samtidigt. Efter kommet Adam som skriker minst lika mycket. De springer in i bilen och gasar iväg. Då hade Jen sett något som sprang vid en stor sten och blivit livrädd. Haha. Vilka mesar ;) (behöver väl inte tillägga att det var en jävla tur att jag satt i bilen?;) )

Satt och hoppades i Martebo att vi INTE skulle hitta. Tack gud för att du svarade på mina böner! Jag är så jävla rädd :)

idag tog vi taxi till lassis jag o

MMS

idag tog vi taxi till lassis jag och Tallen. Hon har spräckt sin trumhinna. Det är en tredjedel borta. Eller hålet är lika stort som en tredjedel av trumhinnan. Hon fick någon rispapperprotes i hålet. Hu vad hon skrek. Jag och natha blev helt tårögda.


Ändrade planer. Godnatt!

Ändrade planer. Jag orkade inte gå bort till Johan för jag är så jävla trött. Har sovit 2 timmar varje natt sedan i torsdags. Inte så kul direkt.

Nu ska jag FÖRSÖKA sova.


Jag HATAR folk som inte vet hur man SVARAR i en telefonjävel!!

Humöret försvann

Hade ganska mycket att skriva men jag blev på dåligt humör och har därför inte lust att skriva. Nu drar jag hem till Johan med Tallen. För det finns väl inget annat att göra?

Vissa blir aldrig bättre än idioter!

Bildbomb

Bildbomb från i lördags


Jag, Johan och Hasse. Jag ville inte vara med.


Danne och någon. Klemens kanske han heter?


Therese lirar.


Jimmy och Thim. Håååårdingar.


Danne och Thim. Kolla ut på balkongen. HASSE SPYR!!!Hahaha


Thim.. Hasse står ännu på balkongen. HAHA


Therese och Johan. HÅRDROCK JAG BACKAR INTE FÖR NÅN!!!


Hårdingarna Thim och Jimmy.. Och sen konstig sak till höger ;)

Har precis kommit hem

Har precis varit vid Hasse på fest med massa folk. Tänkte sno Thereses bilder sen när hon lagt upp dem på facebook. Hon och sin jääävla kamera varenda gång :P Haha.

Kom väl hem för en halvtimme sedan eller något. FELICIA ville att jag skulle komma upp igen men jag orkade inte. Plus att det var iskallt ute så det var skönast att gå hem, annars hade jag fått gå ut i kylan ändå när jag skulle gå hem.

Imorgon blir det STORSTÄDNING. Fy fan vad skönt det ska blir. Här ser ut som helvetet själv. Kommer ju knappt in. Ska bli asskönt att få röja bort all skit!

Är riktigt trött nu så jag ska nana så jag är pigg till städningen.

Helgen är häääär!

Helgen är här. Skönt. Blev lite dricka igår. Var vid B&T igår med Tanja sen drog alla så jag satt där själv med Therese och snackade skit. Sen åkte jag därifrån sen sviker minnet lite :) Kom i alla fall till Tanja på natten och sov där.. Somnade runt 4.30 sa kotte. Blev väckt på morgonen av en liten sötnos vid namn EMILIA.. :) Deras sötnoskatt hade visst sovit på mig hela natten och när Emilia vaknade så skrek hon på katten "KISSE ANNA SOVAAAAAAAAAAAAAA" hahaha mitt i örat på mig så jag vaknade tillslut.. Tanja fortsatte sova den slöfocken så jag fick upp och leka med Emilia. Tillslut sa jag ifrån.. "Emilia sätt dig vid datorn lite jag måste spyy" Usch inte kul.

Ikväll vet jag inte vad som händer ännu. Men jag sitter här redo ifall någon hör av sig.. Hoppas på det i af :)

Vad har ni gjort /ska ni göra i helgen?

Visbystad.

Idag var jag och Tallenmuppalumpa i stan och shoppade loss som tåv idioter. Nejdå, inte riktigt. Men vi handlade lite. Köpte smycken, smink, tjocktröja, väska och sånt..

Igår snodde jag Tallens jacka när jag gick därifrån. Världens mysigaste jacka. Sen kom hon på att vi kunde byta.. hon fick men turkosa "kofta" och jag fick hennes jacka. Båda blev nöjda. Hon älskar verkligen min tröja. Hon har haft den hur länge som helst. Jag är NÖJD!


Här sitter ballen på bussen med MIN tröja som hon snott. Den SKA jag ha tillbaka ;)

1a april igår.

Igår var det första april. Jag lurade inte någon på hela dagen men på kvällen så kunde jag inte låta bli. Tallen ljög för en kompis först och han gick på det som fan. Sen ringde jag till min syster och frågade om hon kunde bevara en hemlighet. Jag sa att jag var med barn och att jag testat mig och allting. Hon gick på det som fan först. Hon blev stum i några sekunder och frågade om jag skämtar. Efter ett tag så sa hon "HAHA DET ÄR FÖRSTA APRIL DET ÄR FÖRSTA APRIL!!!!" Och då kunde jag ju inte hålla mig såklart. Haha.

Sedan ringde jag till mamma. Therese trodde inte att hon skulle gå på det eftersom att hon redan blivit lurad på dagen. Men det gjorde hon. Hon blev riktigt pissed och undrade hur jag skulle göra och frågade hur det hade gått till och allting. Jag hörde att hon bara bled argare och argare (kanske besviken eller ledsen) så jag var tvungen att berätta att jag ljög. Hon tyckte INTE att det var roligt medans jag och Tallen satt och skrattade som små barn. Jag sa "Kan du inte vara glad för min skull att jag inte är med barn?" Hon svarade "jo, det är jag såklart. Men jag såg alla problem målas upp framför mig"

Stackars mamma. FÖRLÅT MAMMA! <3

Förlåt syster, som också blev ett offer men som inte fastnade lika hårt! Hon kunde i af skratta åt det :)

Father and son

Jag kommer ihåg när jag bodde i Skåne och jag snackade runt lite på msn. Fick kontakt med en kille som var lika gammal som min syster ungefär (8 år äldre) och pappa hade "fest" hemma med karaoke och sådant med grannarna. Så jag sa att han fick komma för att den ena grannen hade haft honom som elev och sådant i skolan så hon tyckte det var roligt. Och när alla andra gått och lagt sig förutom Robin (Pappas frus son) så spelade han father and son på gitarren och sjöng till. Jag ÄLSKAR låten. Den ger mig rysningar.

Jag söker nu någon frivillig med gitarr som sätter sig här och spelar den för mig. NU!! ;)

Skämt o sido. Här kommer den i af!


DSC01541

MMS

annsofie var ute och gick med oss umgicks lite. Det var trevlans.


jag och Tallen sitter ute i solen

MMS

jag och Tallen sitter ute i solen och solar. Trevligt som fan. :)


nationella..

Idag har vi nationellt prov i Svenska. Börjar klockan 9 och ska sitta med det i 5 timmar. Igår var det föräldramöte om Mallis. Men eftersom mina föräldrar inte bor här så fick jag gå själv. Vet ännu inte om jag ska följa med till Mallis eller inte efter som jag har varit "sjuk" nu i fyra veckor. När jag skriver "sjuk" så menar jag alltså att jag har mått väldigt dåligt men att doktorerna vet inte vad det är. Peter gav mig i af tips om hur jag skulle försöka få det bättre. Ska även snacka med Camilla som är kock i skolan. Får se om hon vill hjälpa till med maten och så. Jag trodde det var bra att äta sallad, men det var det visst inte när man har ont i magen och mår illa m.m.

Nationella i af. Vi får ha dricka och "mat" med oss. Enligt lilla människan i cafét så ska det inte finnas så många mackor idag så jag får väl springa bort i affären när vi har rast :)

BTW jag har köpt cigaretter till Tallen och Madde några gånger sen jag kom hem. Tror ni jag har fått visa legg någon gång eller? NEJ! Störigt.. :P

RSS 2.0