Skola idag!

Hemskt med skola idag. Trorna har APU det betyder att Tallisman inte är i skolan. Hon är påväg till Vingens restaurang där hon ska få äran att laga mat i sex veckor. Lovisa som går i min klass är i Bryssel tror jag det var. Så vem ska jag vara med? SMSade till Fredrik precis att han får möta mig när jag går dit för jag vill inte gå in själv :)

Igår gick jag och Tallen ut med hundarna runt 19.. Sedan gick vi och gick och gick och gick. Sen kom Patricia, Agnes, Ronja, Cecilia, Johanna och Linus och gjorde oss sällskap. Sen skulle vi gå hem men då kom Sabina och Patrik. De andra gick så då umgicks jag med dem lite. Var väl ute i kylan till 23. Gick typ hela tiden. Skönt. Men när jag kom hem till Tallen så frös jag något så fruktansvärt. Men det var kul i alla fall.. Patrik är Sabinas kusin. Från SKAUNE!! <3 Han pratade skitbred skånska och vadå att man längtar hem då?

Nu ska jag gå till skolan. Ska bara tvinga ut Fredrik först!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Hej!

Nu har jag precis startat en Topshop tävling i bloggen! Ett perfekt tillfälle att unna sig själv lite! Ta chansen, kolla in min blogg och var med och tävla!



http://brunettistorstan.blogg.se

2009-04-14 @ 11:39:40
URL: http://brunettistorstan.blogg.se/
Postat av: Erika-mode-pyssel-m.m

Rösta gärna på mej till veckans blogg på http://crossthatline.blogg.se/2009/april/dags-att-borja-rosta.html#comment nr 3. Erika. Tack tack

2009-04-14 @ 21:33:44
URL: http://shopaholicans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0