Internet- och telefondag.

Har haft kul idag med Natta och Tallen. Vi flamsade runt lite genom telefonen och internet.. Riktigt kul var det. Sen gick vi till deras mammas jobb men jag hann knappt komma dit fören liselotte hämtade mig och gav mig en telefon jag fått på posten som jag bara ska använda som mp3.. Vet inte om jag skrivit det förut.. Nöjd blev jag i af.

Sen åkte vi och hämtade Madelene på jobbet. Sen hem och åt. Det satt gott i magen det. Hade bara ätit en macka på hela dagen. Klockan fem var jag svimfärdig. Inte bra det naj.

Nu sitter jag bara här och kollar runt på bloggkoll och svarar på lite kommentarer. Kul att så många är intresserade av att prata. Det blev lite fel med min design förut, vet inte om många la märke till det men en gjorde i alla fall. Min meny var under mitt allra första inlägg. Detta syntes dock inte på macdatorn som natta har. Om någon ser att det fortfarande är så så kan ni ju slänga in en kommentar. Det hade varit jättesnällt. Nu ska jag glo vidare. Hej svej.


Kommentarer
Postat av: sanibo

sv: haha jasså på så vis. ja det är ju kul, men copycats gillas inte ;)

2008-11-06 @ 18:11:26
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: jenilita

Ne ja ljög inte.. han va ensam med mej och dom var 7 st det började me att en kille taffsade på mej då börja min kill kompis tjaffsa me han som gjorde det sen blev det bråk alla slogs på han, men han e ganska duktig på att fajtas eftersom han tränat boxning länge så han slog dom lite för mycket kanske.. dom trodde mej inte eftersom han inte hade några skador själv.. så svårtolkat.. ja sa att ja uppfattade det som självförsvar och att han kanske tog i för mycket ,, så ja ljög inte men d hjälpte inte.. hela bråket va så meningslöst ifrån början.. hoppas allt e bra me dej idag? kram

2008-11-06 @ 18:41:10
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Caroline

ja att vara varm är helt underbart ju =)

2008-11-06 @ 18:53:15
URL: http://confashion.blogg.se/
Postat av: tusensanningar

Hej Anna-mupp!

2008-11-07 @ 00:08:20
URL: http://tusensanningar.blogg.se/
Postat av: Charlotte

God morgon!! Händer idag då? För mig blir det jobb och sedan lite fasrsdags shopping :) Kram

2008-11-07 @ 08:14:30
URL: http://charlotte87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0