Jag kunde inte röra händerna, jag bara stod där.

Var ute med Maud en runda. Kommer inte ihåg hur länge. Gick längs hela hamnen och upp. Sen följde jag med henne hem och fick låna en väckarklocka som hon inte använder. Fick även störa skit bra plåster. Fick sånt skoskav när vi var ute ocg gick. Såg ut som att en kniv grävt lite på hälen. Usch. När jag drock upp byxan lite så såg jag min tatuering. Jag blir alltid lika chockad för jag glömmer bort att jag har den ;) Sen gick jag till Ica. Köpte fraiche och så. Fick stå ute och vänta på Madde och Lise-lotte i 30 minuter. Händerna var som is. Fick sms och kunde inte ens svara för det var så kallt. Men de kom tillslut i alla fall..

Kommer ni ihåg att jag HATAR köttfärssås? och PASTA!! Usch. Men eftersom min idiotiska tand håller på så gjorde jag pasta bolognese. Lättuggat och bra. Madde tog en STOR tallrik med MYCKET mat. Jag tog en liten tallrik med lite mat. Det såg ganska rolig ut. Det blev ganska gott i alla fall..

Tur att jag slog på TVn vid sex och att det var dåligt på sexan. Slog på fyran istället och blev påmind om att det var handboll. Sverige - Spanien för er som inte håller koll. INGEN trodde att Sverige skulle klå Spnien. Okej, det är inte klart än men faaaan vad bra sverige är. De ligger på topp och leder. Riktigt bra spelat. Nu är det halvlek och jag passar på att blogga.

Är det någon som har sett komisarie lynley eller vad den heter? Som man kan köpa med expressen. Jag fick den första sen köpte jag den andra idag. Har inte hunnit kolla på den första ens. Haha




Sverige ÄGER! Heja heja ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Har ingen koll på handboll :-)

Nä aldrig varit på Gotland men min sambo har släkt där och en kompis har varit där en del så har hört lite olika namn. Blev så glad när jag kom på varför jag kände igen Slite bara :-D



Bra idag i kylan?

2009-01-19 @ 19:33:20
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Lisa

pasta är gott :D

2009-01-19 @ 19:40:34
URL: http://lisa94.blogg.se/
Postat av: Becca

söt header!

2009-01-19 @ 20:26:20
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Tack för kommentaren!

2009-01-19 @ 21:20:56
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Diana

Tack söta du för den söta kommentaren!! =)

Hoppas att du haft en skön måndag, själv har jag varit ledig...skönt! =) Har precis uppdaterat bloggen, kika gärna in! Kram!!

2009-01-19 @ 22:05:21
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: HANNAH

kallade du mig IDIOT det sista eller?

2009-01-19 @ 22:09:31
Postat av: - ● Rebecca ● -

haha absolut inte!

2009-01-20 @ 16:58:17
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0